Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Conector Plumb-Acid 35mm/95mm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
ZY0HO87W-AT
Out Of stock
Descriere
Daca si tu ai descoperit importanta detaliilor in desfasurarea activitatii tale, esti in locul potrivit! Iti punem la dispozitie o gama generoasa de componente de cea mai buna calitate, care te vor ajuta sa iti intretii corespunzator utilajele si sa iti imbunatatesti performantele. Acest conector Plumb-Acid 35mm/95mm iti va oferi fiabilitate si rezistenta la un pret mai mult decat accesibil. Este destinat interconectarii bateriilor industriale sau a celor de tractiune, in domeniul auto, marin sau in cel industrial. In sectiune masoara 35mm, iar in lungime 95mm. Materialul special din care a fost fabricat ii asigura rezistenta impotriva agentilor corozivi si a acizilor din baterii. In plus, contribuie la cresterea duratei de viata a bateriilor. Ca sa verifici compatibilitatea produsului cu echipamentele tale, discuta cu specialistii nostri! Este simplu! Ne scrii sau ne suni si se rezolva.

Daca vrei sa afli mai multe despre acest conector Plumb-Acid 35mm/95mm din oferta noastra, contacteaza-ne!
Stim cat de mult conteaza sa ai acces cu usurinta la informatiile de care ai nevoie, iar de cele mai multe ori n-ai vreme sa te documentezi. Dar nu-ti fa griji, iti oferim consultanta gratuita! Specialistii nostri sunt la curent cu cele mai noi informatii in domeniu si sunt pregatiti sa-ti ofere cele mai eficiente solutii, tintite pe nevoile tale. Contacteaza-ne, vei economisi resurse importante!

Acest conector Plumb-Acid 35mm/95mm poate fi achizitionat la set (2 bucati) sau in cutii de 300 bucati/ cutie.
Iti vom livra acest conector Plumb-Acid 35mm/95mm in orice colt al tarii te-ai afla. Solicita o oferta online sau telefonic. Daca-ti este la indemana, ne suni si apoi poti veni sa ridici produsele direct de la sediul nostru, de langa Capitala. Suntem bucurosi de oaspeti!

Specificatii tehnice

sectiune de 35mm/ lungime de 95mm
capacitate 481-660 Ah
Trimite mesaj
Din Gura in Gura