Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Conector Plumb-Acid 35mm/230mm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
MO8CDE03-AT
Out Of stock
Descriere
Cand este necesar sa conectezi mai multe baterii in serie sau celule ale acestora, conectorii te scot din impas. Acest conector Plumb-Acid 35mm/230mm poate fi o alegere excelenta, daca se potriveste echipamentelor tale, caci este fiabil si foarte rezistent. Materialul din care este fabricat ii confera rezistenta la acizii din baterii, dar si la alti factori de coroziune, incat iti vei putea desfasura in cele mai bune conditii activitatea. Are o sectiune de 35mm, iar in lungime masoara 230mm. Sporeste durata de viata a bateriilor si te ajuta sa-ti duci la indeplinire sarcinile cu rezultate excelente. Este indicat a fi folosit pentru interconectarea bateriilor industriale folosite in tensiuni joase sau a celor de tractiune, in domeniul auto, marin sau in cel industrial. Dar daca nu esti sigur de compatibilitatea produsului, nu ezita sa ne contactezi! Specialistii nostri iti stau la dispozitie! Impreuna vom gasi solutia optima pentru problema ta tehnica, ca sa te bucuri de o rezolvare simpla, rapida si eficienta!

Un conector Plumb-Acid 35mm/230mm ideal pentru bateriile tale! Afla mai multe despre el!
Stim cat de mult conteaza sa ai acces cu usurinta la informatiile de care ai nevoie, iar de cele mai multe ori n-ai vreme sa te documentezi. Dar nu-ti fa griji, iti oferim consultanta gratuita! Specialistii nostri sunt la curent cu cele mai noi informatii in domeniu si sunt pregatiti sa-ti ofere cele mai eficiente solutii, tintite pe nevoile tale. Contacteaza-ne, vei economisi resurse importante!

Acest conector Plumb-Acid 35mm/230mm poate fi achizitionat la set (2 bucati) sau in cutii de 300 bucati/ cutie.
Iti vom livra acest conector Plumb-Acid 35mm/230mm in orice colt al tarii te-ai afla. Solicita o oferta online sau telefonic. Daca-ti este la indemana, ne suni si apoi poti veni sa ridici produsele direct de la sediul nostru, de langa Capitala. Suntem bucurosi de oaspeti!

Specificatii tehnice

sectiune de 35mm/ lungime de 230mm
capacitate 481-660 Ah
Trimite mesaj
Din Gura in Gura