Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Conector Plumb-Acid 35mm/75mm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
3RDY84W5-AT
Out Of stock
Descriere
Cand este necesar sa conectezi mai multe baterii in serie, ai nevoie de elemente speciale pentru a efectua aceasta conexiune. Acest conector Plumb-Acid 35mm/75mm care ti-a atras atentia este ideal pentru interconectarea bateriilor industriale sau a celor de tractiune, in domeniul auto, marin sau in cel industrial. Poate este chiar cel de care ai nevoie. In sectiune masoara 35mm, iar in lungime 75mm. Fabricat dintr-un material special care ii confera rezistenta in fata acizilor din baterii, dar si in fata agentilor corozivi, iti va oferi performante excelente. Nu-ti va afecta bateriile, ci, mai mult, le va spori durata de viata. Hai sa aflam daca se potriveste nevoilor tale. Daca n-o fi acesta, il vom identifica in mod sigur si pe cel potrivit. Trebuie doar sa ne contactezi! Specialistii nostri sunt la dispozitia ta si te vor ajuta sa faci alegerile potrivite.

Ai nevoie de mai multe detalii despre acest conector Plumb-Acid 35mm/75mm din oferta? Ia-ne la intrebari!
Stim cat de mult conteaza sa ai acces cu usurinta la informatiile de care ai nevoie, si de cele mai multe ori n-ai timpul necesar sa te documentezi. Insa nu-ti fa griji, iti oferim consultanta gratuita! Specialistii nostri sunt la curent cu cele mai noi informatii in domeniu si sunt pregatiti sa-ti ofere cele mai eficiente solutii, tintite pe nevoile tale. Contacteaza-ne, vei economisi resurse importante!

Acest conector Plumb-Acid 35mm/75mm poate fi achizitionat la set (2 bucati) sau in cutii de 300 bucati/ cutie.
Iti vom livra acest conector Plumb-Acid 35mm/75mm in orice colt al tarii te-ai afla. Solicita o oferta online sau telefonic. Daca-ti este la indemana, ne suni si apoi poti veni sa ridici produsele direct de la sediul nostru, de langa Capitala. Suntem bucurosi de oaspeti!

Specificatii tehnice

sectiune de 35mm/ lungime de 75mm
capacitate 481-660 Ah
Trimite mesaj
Din Gura in Gura