Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Conector Plumb-Acid 35mm/210mm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
NTFGZQWJ-AT
Out Of stock
Descriere
Legarea in serie a bateriilor sau a celulelor bateriilor presupune componente destinate acestui scop, ca doar nu le poti conecta oricum si cu orice.  In speta, niste conectori, asa cum este acest conector Plumb-Acid 35mm/210mm la care te-ai oprit acum. Este o componenta marunta, in sectiune masoara 35mm, iar in lungime 210mm, insa nu te poti lipsi de ea cand activitatea iti cere sa conectezi bateriile intre ele. Perfect pentru interconectarea bateriilor folosite in tensiuni joase, in domeniul auto, marin sau in cel industrial. Cu un astfel de produs, te asiguri de o durata mai mare de viata a bateriilor. Este fiabil si face fata cu succes agentilor corozivi sau acizilor din baterii, caci a fost fabricat dintr-un material cu proprietati speciale. Astfel, iti faci si treaba ca la carte, dar nici nu-ti deteriorezi bateriile. Ca sa te asiguri de compatibilitatea sa, discuta cu consultantii nostri! Ei se asigura ca faci alegerile potrivite, in functie de nevoile tale. Iar daca acest conector nu este cel corespunzator, nu-i bai, il identificam rapid si pe cel potrivit!

Vrei mai multe despre acest conector Plumb-Acid 35mm/210mm din oferta? Suntem deschisi intrebarilor tale!
Stim cat de mult conteaza sa ai acces cu usurinta la informatiile de care ai nevoie, iar de cele mai multe ori n-ai vreme sa te documentezi. Dar nu-ti fa griji, iti oferim consultanta gratuita! Specialistii nostri sunt la curent cu cele mai noi informatii in domeniu si sunt pregatiti sa-ti ofere cele mai eficiente solutii, tintite pe nevoile tale. Contacteaza-ne, vei economisi resurse importante!

Acest conector Plumb-Acid 35mm/210mm poate fi achizitionat la set (2 bucati) sau in cutii de 300 bucati/ cutie.
Iti vom livra acest conector Plumb-Acid 35mm/210mm in orice colt al tarii te-ai afla. Solicita o oferta online sau telefonic. Daca-ti este la indemana, ne suni si apoi poti veni sa ridici produsele direct de la sediul nostru, de langa Capitala. Suntem bucurosi de oaspeti!

Specificatii tehnice

sectiune de 35mm/ lungime de 210mm
capacitate 481-660 Ah
Trimite mesaj
Din Gura in Gura