Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Conector Plumb-Acid 35mm/110mm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
A7LMPVZR-AT
Out Of stock
Descriere
Uneori bateriile iti dau batai de cap, insa fara ajutorul lor nu ti-ai putea desfasura activitatea. Cand trebuie sa legi in serie mai multe baterii ca sa-ti faci treaba, un astfel de conector Plumb-Acid 35mm/110mm este o solutie excelenta. Are o sectiune de 35mm, iar lungimea de 110mm si il poti folosi la interconectarea bateriilor industriale sau a celor de tractiune, cu rezultate excelente. Da dovada de fiabilitate si rezistenta, iar acizii din baterii ori agentii corozivi nu-i creeaza probleme, gratie materialului special din care este fabricat. In plus, asigura si o durata de viata mai mare bateriilor. Destinat bateriilor industriale sau a celor de tractiune, in domeniul auto, marin sau in cel industrial. Mai trebuie doar sa se potriveasca nevoilor tale si asta vei afla daca discuti cu unul dintre consultantii nostri. Prezinta-i problema si iti va furniza toate informatiile de care ai nevoie.

Acest conector Plumb-Acid 35mm/110mm este ceea ce cauti? Suna-ne si vom afla!
Stim cat de mult conteaza sa ai acces cu usurinta la informatiile de care ai nevoie, iar de cele mai multe ori n-ai vreme sa te documentezi. Dar nu-ti fa griji, iti oferim consultanta gratuita! Specialistii nostri sunt la curent cu cele mai noi informatii in domeniu si sunt pregatiti sa-ti ofere cele mai eficiente solutii, tintite pe nevoile tale. Contacteaza-ne, vei economisi resurse importante!

Acest conector Plumb-Acid 35mm/110mm poate fi achizitionat la set (2 bucati) sau in cutii de 300 bucati/ cutie.
Iti vom livra acest conector Plumb-Acid 35mm/110mm in orice colt al tarii te-ai afla. Solicita o oferta online sau telefonic. Daca-ti este la indemana, ne suni si apoi poti veni sa ridici produsele direct de la sediul nostru, de langa Capitala. Suntem bucurosi de oaspeti!

Specificatii tehnice

sectiune de 35mm/ lungime de 110mm
capacitate 481-660 Ah
Trimite mesaj
Din Gura in Gura