Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru tractor Valtra A134

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Valtra A134
Cod produs
6I5HCRB9-IA
Out Of stock
Descriere
Se gasesc mereu solutii potrivite daca stii unde si la cine sa apelezi! Noi suntem alegerea potrivita in astfel de cazuri. Acest rulment grup conic Valtra A134 este un produs original! Carraro stie cat de important este sa montezi pe utilaje piese exceptionale care sa dovedeasca rezistenta si sa protejeze cu adevarat restul elementelor dintr-un angrenaj. Poti monta acest fel de rulment chiar si pe tractorul Valtra A134LH pentru ca si el este compatibil!

Montajul este esential. Cum alegi sa faci montajul acestor componente depinde de decizia ta de a tine cont de sfaturile primite. Dar este de datoria noastra sa te informam corect. Rulmentii de acest fel se monteaza in pereche! Pinionului de atac ii va fi asigurata miscarea de rotatie fara excentricitate fata de axa. Etansarea puntii din fata la locul de intrare al pinionului de atac este foarte importanta. Din acest motiv, trebuie sa inlocuiesti tot acum simeringul. Acceseaza serviciul de consultanta tehnica pentru ca este gratuit.

Rulment grup conic Valtra A134 - nu-ti tine tractorul in loc!
Rulmentii sunt niste elemente mecanice, care ajuta la rotatia obiectelor si transmit sarcini intre diferite parti ale utilajelor. Ei au doua roluri cruciale. In primul rand de a sustine arborele rotativ din interiorul utilajului. Mentine astfel pozitia corecta a acestuia si mareste durata de utilizare a echipamentului. In al doilea rand, micsoreaza rezistenta la frecarea dintre doua suprafete metalice.

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!
Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Garantie
Acest rulment grup conic pentru tractor Valtra A134 are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livrare
Acest rulment grup conic Valtra A134 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montaj
Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice
Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:
Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura