Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru tractor Valtra A134

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Valtra A134
Cod produs
USVIFPKC-IA
Out Of stock
Descriere
Acest rulment pinion atac Valtra A134 se numara printre produsele noastre originale de top! Ai rezistenta in timp si calitate superioara. Produsul original Carraro te va salva de costuri ulterioare cu alte componente ce se vor avaria in lipsa functionarii corecte a sistemului de transmisie! Acest produs te va surprinde prin calitati deosebite. Vei avea rezistenta indelungata! Tractorul Valtra A134LH poate beneficia de eficienta acestui tip de rulment! Exista compatibilitate absoluta!

Este recomandat sa inlocuiesti rulmentii in pereche. Actiunea aceasta va aduce un beneficiu miscarii de rotatie a pinionului de atac. Nu va mai exista excentricitate sau joc fata de axa. Sa faci inlocuirea simeringului tot acum. Etanseaza bine puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Schimbarea acestuia se face odata cu inlocuirea rulmentilor. Daca nu te descurci si ai neclaritati, contacteaza-ne! Clientii nostri sunt incantati de fecare data cand vorbesc cu unul dintre asistentii nostri pentru ca stiu ca problemele lor se vor rezolva mult mai repede.

Rulment pinion atac Valtra A134 - o doza de putere pentru tractorul tau!
Rulmentul reduce forta de frecare dintre elemente, permitand o rotatie mai lina. Componentele sunt alcatuite din doua inele, unul interior si altul exterior. Ele formeaza impreuna calea de rulare. Elementele de rulare pot fi bile sau role. Ele au contact direct cu inelele, rostogolindu-se in interiorul caii de rulare. Mai este si colivia, care cuprinde partial corpurile de rulare, pastrand o distanta fixa intre ele.

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!
Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Garantie
Garantia in ceea ce priveste acest rulment pinion atac pentru tractor Valtra A134 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livrare
Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta si primesti toate informatiile necesare despre acest rulment pinion atac Valtra A134 pe care il doresti!

Montaj
Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice
Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:
Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura