Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru tractor New Holland TD85

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland TD85
Cod produs
XPL5G9O3-IA
Out Of stock
Descriere
Alege piesa necesara echipamentului tau din catalogul nostru online! Acest rulment grup conic New Holland TD85 are toate calitatile tehnice la care puteai spera. Material de cea mai buna calitate in compozitie si standarde de productie respectate! Producatorul promite ca piesa va asigura functionarea maxima a elementelor de transmisie in timpul manevrelor efectuate cu echipamentul. Carraro te surprinde de fiecare data prin eficienta pieselor de schimb pe care le produce!

Montarea acestor rulmenti se face, de regula, in pereche. Astfel, miscarea de rotatie fara excentricitate a pinionului de atac va fi asigurata corespunzator. Niciun fel de joc nu trebuie sa existe! Sa schimbi si simeringul ce etanseaza locul de intrare al pinionului de atac in puntea din fata. Specialistii nostri vor sa-ti faca niste recomandari utile chiar acum! Contacteaza-i si stai un pic de vorba cu ei. Va fi un real ajutor sa afli informatii pretioase de la cei mai buni oameni din domeniu!

Rulment grup conic New Holland TD85 - comanda-l cu toata increderea!
Rulmentul reduce forta de frecare dintre elemente, permitand o rotatie mai lina. Componentele sunt alcatuite din doua inele, unul interior si altul exterior. Ele formeaza impreuna calea de rulare. Elementele de rulare pot fi bile sau role. Ele au contact direct cu inelele, rostogolindu-se in interiorul caii de rulare. Mai este si colivia, care cuprinde partial corpurile de rulare, pastrand o distanta fixa intre ele.

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!
Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile noastre. Echipa de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Garantie
Acest rulment grup conic pentru tractor New Holland TD85 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Livrare
Acest rulment grup conic New Holland TD85 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Montaj
Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura