Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru tractor New Holland TD80

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland TD80
Cod produs
YG4ESNTL-IA
Out Of stock
Descriere
Iti prezentam un rulment grup conic New Holland TD80 ce se gaseste disponibil intr-o oferta de pret extraordinar de buna! Iti recomandam o piesa special conceputa ca sa reziste pe termen lung! Este realizata dintr-un material rezistent si, in plus, la un pret avantajos. Una dintre grijile tale constante este sa faci inlocuirea la timp a pieselor uzate. Alege rulmentul original Carraro care este capabil sa lupte cu uzura! Iese invingator si iti garanteaza o functionare optima a sistemului de transmisie!

Iti reamintim ca rulmentii se monteaza in pereche pentru a se asigura o miscare de rotatie fara excentricitate sau joc fata de axa al pinionului de atac. Iar simeringul de etansare la locul de intrare al pinionului de atac in puntea din fata trebuie si el schimbat tot acum. Reparatia va fi de lunga durata daca tii cont de aceste lucruri. Nu uita ca la noi ai si consultanta tehnica gratuita. Cei mai tari experti iti stau la dispozitie si iti pot gasi solutii tehnice la avariile care apar la utilaje.

Rulment grup conic New Holland TD80 - asigura-te ca va fi al tau!
Rulmentii sunt folositi pentru a micsora rezistenta la frecarea dintre doua suprafete. Contactul dintre doua obiecte metalice in miscare rezulta o frecare mare, care produce caldura si duce la distrugerea prematura a lor. Rulmentul are rolul de a reduce aceasta frecare, marind astfel viata echipamentelor. Rulmentii sunt compusi din: elemente de rostogolire (fie bile, fie role), inel interior si cel exterior.

Serviciul de consultanta la un click distanta!
Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Garantie
Acest rulment grup conic pentru tractor New Holland TD80 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Livrare
Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil acest rulment grup conic New Holland TD80 va ajunge la tine gata sa fie montat pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa il ridici si personal de la sediul nostru.

Montaj
Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura