Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac punte fata Haulotte HTL3010

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Haulotte HTL3010
Cod produs
96OKIR40-IA
Out Of stock
Descriere
Ca sa fii sigur ca vei depasi orice surpriza neplacuta, increde-te mai bine in piesele de calitate superioara! Adevaratele repere originale le gasesti in depozitul nostru! Acest rulment pinion atac fata Haulotte HTL3010 reprezinta cea mai buna optiune! Suntem atenti la recomandarile pe care ti le facem. Piesa originala se fabrica in atelierele Carraro. Ceea ce o sa-ti ofere ea, nu vor putea in vecii vecilor sa-ti ofere altele. Calitatea are un nume, iar acela este Carraro!

Pentru inceput, iti facem o recomandare, aceea de a inlocui rulmentii in pereche. Miscarea de rotatie a pinionului de atac se va efectua fara excentricitate fata de axa. Si inlocuirea simeringului ce etanseaza puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac este necesara. Am creat un serviciu gratuit de consultanta tehnica. Ne suni si iti explicam fiecare detaliu si condimentam cu toate sfaturile care sa readuca performanta utilajului tau.

Rulment pinion atac fata Haulotte HTL3010 - este o piesa de incredere!

Un rulment este format dintr-un set de role de otel tinute impreuna de catre doua benzi de metal. Uzura nu poate fi evitata, intr-un final, acesta cedand inevitabil. Zgomotele neobisnuite care apar in timpul rularii utilajului sunt unele dintre cel mai des intalnite simptome si sunt usor de recunoscut de catre operatorii care conduc zi de zi echipamentul. Inlocuirea lor trebuie facuta in cel mai scurt timp si doar in service-uri autorizate!

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!

Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Acest rulment pinion atac punte fata pentru incarcator telescopic Haulotte HTL3010 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Livram oriunde in tara, iar acest rulment pinion atac fata Haulotte HTL3010 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura