Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac punte fata buldoexcavator Fermec 860

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fermec 860
Cod produs
07U8LJTN-IA
Out Of stock
Descriere
Alege un rulment pinion atac fata Fermec 860 original Carraro! Singura ta solutie ca sa scapi de timpul pierdut din cauza avariilor! Rulmentul este foarte atent realizat, respecta toate standardele de calitate. Printre calitatile sale se numara eficienta si lunga rezistenta in timp. Toate se datoreaza materialului din componenta care este de calitate superioara. Productia aceasta se desfasoara pe teritoriul Japoniei. Avem in atentie ca acest model sa nu lipseasca niciodata din depozitul nostru!

Montarea corecta a pieselor creste durata lor de functionare optima. Asadar, monteaza acesti rulmenti in pereche! Miscarea de rotatie a pinionului de atac se va realiza fara excentricitate sau joc fata de axa. Simeringul ce etanseaza puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac va fi si el musai inlocuit! Te ajutam noi cu tot ce ai nevoie! Eventual, daca iti doresti, trimitem un service mobil echipat complet care sa faca interventia rapid! Nici nu stii ce repede se va incheia totul!

Rulment pinion atac fata Fermec 860 - interventia se va termina cu bine!

Rulmentul reduce forta de frecare dintre elemente, permitand o rotatie mai lina. Componentele sunt alcatuite din doua inele, unul interior si altul exterior. Ele formeaza impreuna calea de rulare. Elementele de rulare pot fi bile sau role. Ele au contact direct cu inelele, rostogolindu-se in interiorul caii de rulare. Mai este si colivia, care cuprinde partial corpurile de rulare, pastrand o distanta fixa intre ele.

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!

Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Acest rulment pinion atac punte fata pentru buldoexcavator Fermec 860 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil acest rulment pinion atac fata Fermec 860 va ajunge la tine gata sa fie montat pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa il ridici si personal de la sediul nostru.

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura