Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac punte fata buldoexcavator Fermec 750

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fermec 750
Cod produs
S6XHEF20-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment pinion atac fata Fermec 750 - alege un produs original, fabricat de Carraro! Pretul componentei este rentabil! Cere oferta si te vei convinge! Dar e clar ca dupa montaj vei fi si mai multumit! Este piesa de schimb pe care o inlocuiesti si multa vreme nu mai ai treaba cu ea! Stie exact ce are de facut ca sa-ti multumeasca buldoexcavatorul. In traducere, buldoexcavatorul tau nu va mai intampina probleme la transmisie. Acest rulment este cu adevarat eficient!

Sfatul nostru este sa schimbi in pereche rulmentii. Ajuti pinionul de atac sa aiba o miscare de rotatie lipsita de excentricitate sau joc fata de axa. La fel de binevenita este si inlocuirea simeringului. El va etansa puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Daca faci aceste doua lucruri importante, componentele vor rezista foarte bine in timp. Mai trebuie doar sa le monteze un specialist. Asa te asiguri ca interventia aceasta este cu adevarat reusita! Ne poti contacta si te ajutam cu montajul pieselor!

Rulment pinion atac fata Fermec 750 - proprietarii de utilaje si-l doresc!

Rolul rulmentilor este esential in bunul mers al oricarui utilaj. Eficienta utilajului depinde foarte mult de frecarea aparuta in urma uzarii acestora. Apa este dusmanul rulmentilor! Ea poate patrunde prin sigiliile uzate si astfel distruge lubrifiantul din interiorul lor. Daca ungerea nu se mai face corect, atunci se uzeaza. Rulmentul nu va mai avea mult si va da semne tot mai mari ca vrea sa fie schimbat. Zgomote ciudate se vor auzi in timpul rularii utilajului.

Consultanta gratuita si piese durabile doar apeland la serviciile noastre!

Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Acest rulment pinion atac punte fata pentru buldoexcavator Fermec 750 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbat daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Livram oriunde in tara, iar acest rulment pinion atac fata Fermec 750 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura