Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac punte spate buldoexcavator Fermec 820

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fermec 820
Cod produs
CDIUSEAK-IA
Out Of stock
Descriere
La noi in depozit gasesti exact ceea ce trebuie ca utilajul tau sa performeze. Gasesti si acest rulment pinion atac spate Fermec 820 care reprezinta secretul performantei. Te va ajuta sa-i redai functionalitatea buldoexcavatorului! Va fi extrem de eficient, si rulmentul, dar si utilajul! Piesa este fabricata de Carraro in ateliere de productie din Japonia. Prelucrarea este extraordinara, un succes garantat va fi montarea sa pe echipamentul tau! Poti sa ceri si o oferta, vei vedea ca si pretul este mai mult decat avantajos!

Rulmentul trebuie inlocuit in pereche, astfel, vei asigura pinionului de atac o miscare de rotatie fara excentricitate fata de axa. O alta recomandare a specialistilor este de a inlocui simeringul. Simeringul etanseaza puntea din spate la locul de intrare al pinionului de atac. Te asteptam cu detalii in fiecare zi lucratoare! Cu siguranta mai doresti sa afli si alte lucruri despre piesa si utilaj. Noi te indemnam sa nu eziti si sa ne suni in oricare zi lucratoare. Iti oferim gratuit consultanta tehnica gratuita.

Rulment pinion atac spate Fermec 820 - elimina riscul altor probleme la transmisie!

Rulmentii sunt folositi pentru a micsora rezistenta la frecarea dintre doua suprafete. Contactul dintre doua obiecte metalice in miscare rezulta o frecare mare, care produce caldura si duce la distrugerea prematura a lor. Rulmentul are rolul de a reduce aceasta frecare, marind astfel viata echipamentelor. Rulmentii sunt compusi din: elemente de rostogolire (fie bile, fie role), inel interior si cel exterior.

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!

Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Acest rulment pinion atac punte spate pentru buldoexcavator Fermec 820 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Lucram cu firme de curierat profesioniste. Acest rulment pinion atac spate Fermec 820 va ajunge urgent la tine. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura