Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac punte spate buldoexcavator Fermec 640

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fermec 640
Cod produs
3GUYVN59-IA
Out Of stock
Descriere
Carraro, un nume cu traditie in realizarea pieselor de schimb pentru utilaje grele, te asigura ca aceasta este achizitia perfecta. Acest rulment pinion atac spate Fermec 640 este executat extraordinar! Are in componenta materiale deosebite din punct de vedere al calitatii. Buldoexcavatorul tau va avea de castigat, va deveni mult mai performant, caci o piesa originala stie ce are de facut! Vei face cea mai buna investitie, iar pretul este oricum extrem de avantajos!

Iti oferim si sfaturi pertinente, de exemplu, nu uita sa montezi acest rulment in pereche. Miscarea de rotatie fara excentricitate a pinionului de atac fata de axa va fi influentata pozitiv de montarea a doi rulmenti. Nu uita sa schimbi si simeringul ce etanseaza locul de intrare al pinionului de atac in puntea din spate. Suntem mereu langa tine si crede-ne ca ai ce sa inveti despre intretinerea echipamentului cand apelezi la expertii nostri. Acestia iti vor acorda si asistenta tehnica gratuita.

Rulment pinion atac spate Fermec 640 - este piesa care ofera siguranta!

Un rulment este format dintr-un set de role de otel tinute impreuna de catre doua benzi de metal. Uzura nu poate fi evitata, intr-un final, acesta cedand inevitabil. Zgomotele neobisnuite care apar in timpul rularii utilajului sunt unele dintre cel mai des intalnite simptome si sunt usor de recunoscut de catre operatorii care conduc zi de zi echipamentul. Inlocuirea lor trebuie facuta in cel mai scurt timp si doar in service-uri autorizate!

Cere consultanta gratuita oricand doresti!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Acest rulment pinion atac punte spate pentru buldoexcavator Fermec 640 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Lucram cu firme de curierat profesioniste. Acest rulment pinion atac spate Fermec 640 va ajunge urgent la tine. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura