Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac punte fata buldoexcavator Fermec 640

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fermec 640
Cod produs
CU0FDXB7-IA
Out Of stock
Descriere
Acest rulment pinion atac fata Fermec 640 este o piesa originala care merita fiecare banut. In schimbul sumei, primesti calitate superioara, eficienta si rezistenta maxima. Carraro este producatorul acestei minunatii tehnice! Rulmentul este realizat pe teritoriul Japoniei. Partea foarte avantajoasa este ca ai acces la el si maine daca vei plasa o comanda astazi. Il avem pregatit in depozit si gata de expediere la adresa pe care ne-o vei comunica! Mai mult, vei beneficia de un pret foarte bun!

Cel mai important este sa schimbi rulmentii in pereche. Miscarea de rotatie fara excentricitate fata de axa este esentiala in functionarea corecta a pinionului de atac. Bineinteles, ar fi foarte bine sa schimbi si simeringul ce etanseaza puntea din fata. Cere-ne oricand detalii despre piesa sau despre serviciile pe care le oferim. Unul dintre ele este serviciul de consultanta tehnica. Acesta se ofera gratuit tuturor clientilor! Poti sa afli totul si despre cum poti accesa service-ul mobil si echipa de mecanici.

Rulment pinion atac fata Fermec 640 - o piesa extraordinar de rezistenta!

Rulmentul reduce forta de frecare dintre elemente, permitand o rotatie mai lina. Componentele sunt alcatuite din doua inele, unul interior si altul exterior. Ele formeaza impreuna calea de rulare. Elementele de rulare pot fi bile sau role. Ele au contact direct cu inelele, rostogolindu-se in interiorul caii de rulare. Mai este si colivia, care cuprinde partial corpurile de rulare, pastrand o distanta fixa intre ele.

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!

Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Rulment pinion atac punte fata pentru buldoexcavator Fermec 640 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificat de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni de zile pentru posibile defecte de fabricatie.

Acest rulment pinion atac fata Fermec 640 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa il ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura