Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac punte fata buldoexcavator Fermec 650

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fermec 650
Cod produs
BOC0ILNV-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment pinion atac fata Fermec 650 - cea mai buna alegere pentru buldoexcavatorul tau! Alege piese originale pentru utilajul tau si performanta nu va mai fi o straina pentru el. Cu o piesa Carraro il ajuti sa-si redescopere forta de altadata. Acest rulment este fabricat din cele mai bune si de calitate materiale. Tara din care provine si unde a fost atent prelucrat este Japonia. O optiune care nu te va dezamagi. Poti sa ne ceri oriand doresti informatii suplimentare!

Alegerile bune nu trebuie sa te ocoleasca! Acest rulment este mult mai bine sa il montezi in pereche. Pinionul de atac are nevoie de o miscare de rotatie fara excentricitate fata de axa. La fel de importanta este inlocuirea simeringului. Acesta este cel care trebuie sa etanseze perfect puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Iti oferim consultanta tehnica gratuita! Asta implica alegerea piesei potrivite tipului tau de utilaj, asistenta in plasarea comenzii si multe sfaturi practice.

Rulment pinion atac fata Fermec 650 - a venit clipa sa il comanzi!

Rolul rulmentilor este esential in bunul mers al oricarui utilaj. Eficienta utilajului depinde foarte mult de frecarea aparuta in urma uzarii acestora. Apa este dusmanul rulmentilor! Ea poate patrunde prin sigiliile uzate si astfel distruge lubrifiantul din interiorul lor. Daca ungerea nu se mai face corect, atunci se uzeaza. Rulmentul nu va mai avea mult si va da semne tot mai mari ca vrea sa fie schimbat. Zgomote ciudate se vor auzi in timpul rularii utilajului.

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!

Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Garantia in ceea ce priveste acest rulment pinion atac punte fata pentru buldoexcavator Fermec 650 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil acest rulment pinion atac fata Fermec 650 va ajunge la tine gata sa fie montat pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa il ridici si personal de la sediul nostru.

Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura