Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac punte fata Haulotte HTL4010

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Haulotte HTL4010
Cod produs
AUSVFWHM-IA
Out Of stock
Descriere
In depozitul nostru te asteapta o piesa originala magnifica! Acest rulment pinion atac fata Haulotte HTL4010 are un pret foarte avantajos! Ce iti aduce o componenta de origine? Linistea de care ai nevoie ca sa iti exploatezi in voie incarcatorul telescopic! Din clipa in care montezi piesa te poti intoarce la activitatea ta fara sa te intrebi cat va dura pana sa revii in service! Carraro se tine de promisiune cand face o piesa! Stie cat de mult conteaza rezistenta sa!

Monteaza rulmentii in pereche pentru a asigura pinionului de atac o functionare corecta! Miscarea de rotatie a acestuia trebuie sa se desfasoare fara excentricitate fata de axa. Alt sfat la fel de bun este sa schimbi simeringul. El este elementul ce etanseaza puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Contacteaza-ne si iti oferim mai multe informatii ajutatoare! Inclusiv servicii de montaj profesionist iti putem oferi! Vei avea parte de o experienta fantastica alaturi de specialistii nostri!

Rulment pinion atac fata Haulotte HTL4010 - sistemul de transmisie va functiona perfect!

Rulmentii sunt folositi pentru a micsora rezistenta la frecarea dintre doua suprafete. Contactul dintre doua obiecte metalice in miscare rezulta o frecare mare, care produce caldura si duce la distrugerea prematura a lor. Rulmentul are rolul de a reduce aceasta frecare, marind astfel viata echipamentelor. Rulmentii sunt compusi din: elemente de rostogolire (fie bile, fie role), inel interior si cel exterior.

Cere consultanta gratuita oricand doresti!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Rulment pinion atac punte fata pentru incarcator telescopic Haulotte HTL4010 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificat de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni de zile pentru posibile defecte de fabricatie.

Acest rulment pinion atac fata Haulotte HTL4010 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura