Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac punte spate Haulotte HTL3510

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Haulotte HTL3510
Cod produs
9TQDOHUX-IA
Out Of stock
Descriere
Din miile de piese pe care le avem in depozit am ales sa-ti facem cunostinta cu una remarcabila! Este vorba despre acest rulment pinion atac spate Haulotte HTL3510 deosebit! Este piesa originala Carraro ce se remarca prin eficienta si rezistenta crescuta! Asta va creste randamentul utilajului! Folosind o piesa de top, iti vei putea exploata utilajul in siguranta! Pretul propus spre achizitie este foarte bun, incredibil chiar, nu uita ca vorbim de o piesa originala, fara cusur.

Atunci si montajul trebuie executat in mod exemplar. Cel mai bine iti protejezi componentele utilajului daca vei monta rulmentii in pereche. Miscarea de rotatie fara excentricitate fata de axa a pinionului de atac trebuie asigurata neaparat. In al doilea rand trebuie sa iei in considerare schimbatul simeringului. El trebuie sa fie nou pentru a etansa corect puntea din spate la locul de intrare al pinionului de atac. Daca vrei montajul sa-l faci cu noi, suna acum si iti oferim toate informatiile necesare!

Rulment pinion atac spate Haulotte HTL3510 - de acum, poti cere utilajului tau performanta!

Rolul rulmentilor este esential in bunul mers al oricarui utilaj. Eficienta utilajului depinde foarte mult de frecarea aparuta in urma uzarii acestora. Apa este dusmanul rulmentilor! Ea poate patrunde prin sigiliile uzate si astfel distruge lubrifiantul din interiorul lor. Daca ungerea nu se mai face corect, atunci se uzeaza. Rulmentul nu va mai avea mult si va da semne tot mai mari ca vrea sa fie schimbat. Zgomote ciudate se vor auzi in timpul rularii utilajului.

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!

Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Acest rulment pinion atac punte spate pentru incarcator telescopic Haulotte HTL3510 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbat daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Acest rulment pinion atac spate Haulotte HTL3510 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura