Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac punte spate buldoexcavator Randon RK406

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Randon RK406
Cod produs
73RA4DLK-IA
Out Of stock
Descriere
Acest rulment pinion atac spate Randon RK406 este foarte bine daca il alegi! Ca sa te convingi, iti spunem ca este alegerea preferata a specialistilor cand vine vorba de inlocuirea unui rulment uzat. I se potriveste perfect si buldoexcavatorului Randon RK406B acest tip de rulment. Comanda-l pe cel din oferta noastra pentru ca are un pret foarte bun si este si extrem de eficient! Efortul tau financiar este recompensat cu servicii care sa te ajute sa economisesti cat mai mult.

Inainte de a plasa comanda, ar mai fi de aflat informatii importante despre piesa aceasta. O inlocuire simultana a rulmentilor ajuta la functionarea optima pinionului de atac. Va avea miscarea de rotatie lipsita de excentricitate sau joc fata de axa. Inlocuieste si simeringul! Cel nou va fi capabil sa etanseze regulamentar puntea din spate. Locul de intrare al pinionului de atac in punte trebuie sa fie corect sigilat! Este important sa acorzi atentie acestui articol! Comanda acest produs si asigura-te ca il montezi adecvat.

Rulment pinion atac spate Randon RK406 - cea mai buna piesa din aceasta categorie!
Rulmentii cu role cilindrice se fixeaza intr-o cale de rulare. In momentul aplicarii sarcinii, inelul exterior o transmite catre role, iar aceasta o propaga spre inelul interior. Cei cu role cilindrice suporta o incarcare mai mare. Uzura apare cand acestia functioneaza dincolo de limitele nominale proiectate in ceea ce priveste sarcina, turatia sau temperatura. Lubrifierea acestor componente este foarte importanta!

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!
Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Garantie
Acest rulment pinion atac punte spate pentru buldoexcavator Randon RK406 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbat daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Livrare
Spune-ne unde vrei sa ajunga acest rulment pinion atac spate Randon RK406 si acolo il trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la noi sa ridici produsul.

Montaj
Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura