Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic punte fata buldoexcavator Randon RK406

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Randon RK406
Cod produs
SL3HUI7T-IA
Out Of stock
Descriere
Carraro este alaturi de tine si isi doreste sa te ajute cu aceasta interventie! Iti prezinta un rulment grup conic fata Randon RK406 foarte eficient! Este o componenta creata in Japonia din cele mai bune materiale! Le poti solicita consultantilor nostri oferta ca sa te convingi si de pretul avantajos de care merita sa profiti. Buldoexcavatorului Randon RK406B ii poti monta acest model de rulment pentru ca este compatibil. Trebuie sa comanzi acest produs original neaparat!

Vei fi foarte multumit de calitatile rulmentului, dar daca faci montarea in mod optim va fi si mai bine! Schimba ambii rulmenti, pentru ca acestia se monteaza in pereche! Asigurarea miscarii de rotatie a pinionului de atac este scopul. Aceasta miscare nu trebuie sa aiba excentricitate sau joc fata de axa. Mai mult, cand vei inlocui rulmentii, sa inlocuiesti si simeringul. Acesta este cel mai corect sa fie nou. Va etansa puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac.

Rulment grup conic fata Randon RK406 - o componenta realizata superb!
Un rulment este format dintr-un set de role de otel tinute impreuna de catre doua benzi de metal. Uzura nu poate fi evitata, intr-un final, acesta cedand inevitabil. Zgomotele neobisnuite care apar in timpul rularii utilajului sunt unele dintre cel mai des intalnite simptome si sunt usor de recunoscut de catre operatorii care conduc zi de zi echipamentul. Inlocuirea lor trebuie facuta in cel mai scurt timp si doar in service-uri autorizate!

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!
Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Garantie
Acest rulment grup conic punte fata pentru buldoexcavator Randon RK406 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Livrare
Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil acest rulment grup conic fata Randon RK406 va ajunge la tine gata sa fie montat pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa il ridici si personal de la sediul nostru.

Montaj
Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura