Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic punte spate buldoexcavator Randon RD406

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Randon RD406
Cod produs
53KRYI7Z-IA
Out Of stock
Descriere
Acest rulment grup conic spate Randon RD406 se comanda prin apel telefonic la numerele afisate sau prin completarea formularului existent pe site. Prin plasarea comenzii in cursul zilei de azi, toate sansele sunt ca maine sa ai produsul dorit in fata usii. Componenta din oferta noastra este foarte accesibila ca pret si extrem de eficienta dupa ce o vei monta. Carraro este cel care fabrica acest rulment extraordinar de bun! Hai sa facem ca nou buldoexcavatorul tau!

Iti mai dam cateva tipsuri necesare unei interventii de succes. Este de preferat sa montezi rulmentii in pereche pentru a asigura o miscare de rotatie fara excentricitate sau joc fata de axa al pinionului de atac. Nu vei avea probleme prea curand daca schimbi si simeringul ce face etansarea dintre punte din spate si locul de intrare al pinionului de atac. Avem multe servicii! Iar cel mai tare serviciu este cel de mentenanta personalizata unde scapi cu totul de grija intretinerii utilajelor din dotare. Contacteaza-ne pentru detalii!

Rulment grup conic spate Randon RD406 - te ajutam sa plasezi comanda! Suna acum!
Rulmentul reduce forta de frecare dintre elemente, permitand o rotatie mai lina. Componentele sunt alcatuite din doua inele, unul interior si altul exterior. Ele formeaza impreuna calea de rulare. Elementele de rulare pot fi bile sau role. Ele au contact direct cu inelele, rostogolindu-se in interiorul caii de rulare. Mai este si colivia, care cuprinde partial corpurile de rulare, pastrand o distanta fixa intre ele.

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!
Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Garantie
Garantia in ceea ce priveste acest rulment grup conic punte spate pentru buldoexcavator Randon RD406 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livrare
Lucram cu firme de curierat profesioniste. Acest rulment grup conic spate Randon RD406 va ajunge urgent la tine. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Montaj
Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura