Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic punte fata buldoexcavator Bobcat B250

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat B250
Cod produs
VTWSJX0I-IA
Out Of stock
Descriere
Asigura-ti eficienta in lucru cu un rulment grup conic fata Bobcat B250 de succes! Am inregistrat o crestere a cererilor pentru acest produs exceptional! Aprovizionam constant stocul nostru cu aceasta componenta originala! Este fabricata in Japonia, iar prelucrarea sa se face la standarde inalte de calitate. Prezinta o eficienta crescuta datorita materialelor de top folosite in alcatuirea lui. Pretul pe care il practicam este acceptabil! In colet vei regasi si certificatul de garantie al produsului.

Profesionistii nostri iti recomanda sa faci inlocuirea rulmentilor in pereche. Mai exact, ii asiguri pinionului de atac o miscare lipsita de exentricitate fata de axa. De preferat ar fi sa nu treci cu vederea simeringul ce etanseaza puntea din fata la intrarea pinionului de atac. El trebuie inlocuit tot acum. Alegerile bune nu trebuie sa te ocoleasca! Daca intampini dificultati in alegerea pieselor sau in mentenanta utilajului tau, apeleaza la serviciile noastre.

Rulment grup conic fata Bobcat B250 - este insotit de certificat de garantie!

Rulmentii cu role cilindrice se fixeaza intr-o cale de rulare. In momentul aplicarii sarcinii, inelul exterior o transmite catre role, iar aceasta o propaga spre inelul interior. Cei cu role cilindrice suporta o incarcare mai mare. Uzura apare cand acestia functioneaza dincolo de limitele nominale proiectate in ceea ce priveste sarcina, turatia sau temperatura. Lubrifierea acestor componente este foarte importanta!

Consultanta gratuita si piese durabile doar apeland la serviciile noastre!

Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Rulment grup conic punte fata pentru buldoexcavator Bobcat B250 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificat de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni de zile pentru posibile defecte de fabricatie.

Acest rulment grup conic fata Bobcat B250 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa il ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de garantie.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura