Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic punte spate buldoexcavator Bobcat B250

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat B250
Cod produs
BTA1XSCZ-IA
Out Of stock
Descriere
Atunci cand inlocuiesti componente defecte ale utilajului, ideal ar fi sa folosesti piese de origine controlata pentru ca au o rezistenta crescuta la uzura. Acest rulment grup conic spate Bobcat B250 te da pe spate prin prisma calitatilor tehnice pe care le detine. Este componenta originala care va creste durata de exploatare in conditii de siguranta a buldoexcavatorului tau. Este perfect realizata in ateliere de mecanica din Japonia.

Iti oferim mereu cele mai bune informatii de care sa te folosesti in intretinerea utilajului tau. Monteaza acest tip de rulment in pereche. Ajuti pinionul de atac sa aiba o miscare de rotatie lipsita de excentricitate sau joc fata de axa. La fel de binevenita este si inlocuirea simeringului. El va etansa puntea din spate la locul de intrare al pinionului de atac. Asadar, nu este un detaliu de ignorat. Le poti cere sfaturi despre mentenanta consilierilor nostri tehnici.

Rulment grup conic spate Bobcat B250 - ofera-i utilajului tau o piesa buna!

Daca lubrifierea rulmentilor nu este optima, atunci ar putea aparea diferite probleme. De cele mai multe ori, aceste deteriorari pot fi observate destul de usor. Metalul are o culoare diferita si apar semne de microsudura. Rulmentul este uzat complet sau/si se blocheaza total. O alta problema cu care se confrunta aceste piese este legata de particulele straine de praf, de murdarie sau de resturi metalice. Acestea pot intrerupe pelicula de lubrifiant ducand la contaminarea rulmentilor.

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!

Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Acest rulment grup conic punte spate pentru buldoexcavator Bobcat B250 este prevazut cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Livram oriunde in tara, iar acest rulment grup conic spate Bobcat B250 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura