Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic punte fata incarcator frontal Kramer 721

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Kramer 721
Cod produs
I80Y5PBZ-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment grup conic fata Kramer 721 - o componente de exceptie! Este un produs original Carraro, fabricat in Japonia! Standardele de calitate au fost respectate cu desavarsire! Acest rulment reprezinta cea mai buna investitie pentru utilajul tau. Protectia pe care o ofera reparatiei la nivelul sistemului de transmisie este extraordinar de benefica functionarii utilajului! Pentru a comanda rulmentul este suficient sa suni la numerele de telefon afisate sau sa completezi formularul de pe site.

Montarea rulmentilor este de dorit sa se realizeze in pereche pentru a se asigura o miscare de rotatie lipsita de excentricitate fata de axa a pinionului de atac. Perfect ar fi sa inlocuiesti simeringul. O etansare corecta a puntii din fata, la locul de intrare al pinionului de atac, este absolut necesara! Te putem ajuta si cu montajul. Iti trimitem un service mobil la punctul de lucru si mecanicii vor remedia prompt defectiunile aparute la utilaj. Apeleaza-ne!

Rulment grup conic fata Kramer 721 - recomandam piesele originale!
Rolul rulmentilor este esential in bunul mers al oricarui utilaj. Eficienta utilajului depinde foarte mult de frecarea aparuta in urma uzarii acestora. Apa este dusmanul rulmentilor! Ea poate patrunde prin sigiliile uzate si astfel distruge lubrifiantul din interiorul lor. Daca ungerea nu se mai face corect, atunci se uzeaza. Rulmentul nu va mai avea mult si va da semne tot mai mari ca vrea sa fie schimbat. Zgomote ciudate se vor auzi in timpul rularii utilajului.

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!
Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Garantie
Garantia in ceea ce priveste acest rulment grup conic punte fata pentru incarcator frontal Kramer 721 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livrare
Spune-ne unde vrei sa ajunga acest rulment grup conic fata Kramer 721 si acolo il trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la noi sa ridici produsul.

Montaj
Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de garantie.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura