Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac punte spate Haulotte HTL3010

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Haulotte HTL3010
Cod produs
PU63FTDM-IA
Out Of stock
Descriere
Un rulment pinion atac spate Haulotte HTL3010 este absolut necesar utilajului tau! Reperul de origine din oferta noastra este surprinzator de eficient! Este una dintre piesele de top ale fabricantului Carraro. Ea se remarca prin rezistenta indelungata pe care o asigura! Cere-ne o oferta si bucura-te de beneficiile pe care le ai atunci cand achizitionezi piese de la noi! Pe langa faptul ca avem piese bune, preturi avantajoase, ne poti cere ajutorul si pentru montaj!

Iar ca sa stii ca vei avea succes cu aceasta interventie, afla cate ceva despre montaj. Rulmentii trebuie sa fie montati in pereche. Avantajezi miscarea de rotatie fata de axa a pinionului de atac. Un alt detaliu ar fi schimbarea simeringului tot acum. El etanseaza locul de intrare al pinionului de atac in puntea din spate. Consultantii nostri te pot ajuta gratuit sa alegi componenta de schimb potrivita utilajului tau si te vor ajuta cu sfaturi utile in intretinerea lui.

Rulment pinion atac spate Haulotte HTL3010 - lasa-l sa-si faca treaba linistit!

Rolul rulmentilor este esential in bunul mers al oricarui utilaj. Eficienta utilajului depinde foarte mult de frecarea aparuta in urma uzarii acestora. Apa este dusmanul rulmentilor! Ea poate patrunde prin sigiliile uzate si astfel distruge lubrifiantul din interiorul lor. Daca ungerea nu se mai face corect, atunci se uzeaza. Rulmentul nu va mai avea mult si va da semne tot mai mari ca vrea sa fie schimbat. Zgomote ciudate se vor auzi in timpul rularii utilajului.

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!

Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Acest rulment pinion atac punte spate pentru incarcator telescopic Haulotte HTL3010 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Spune-ne unde vrei sa ajunga acest rulment pinion atac spate Haulotte HTL3010 si acolo il trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la noi sa ridici produsul.

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura