Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic punte spate Haulotte HTL3010

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Haulotte HTL3010
Cod produs
R2QNDW1M-IA
Out Of stock
Descriere
Alege acest rulment grup conic spate Haulotte HTL3010 chiar acum si nu va trebui sa mai revii la aceasta operatiune prea curand. Suntem incantati sa-ti prezentam o piesa originala, de calitate superioara. Carraro este cel care se ocupa de fabricarea sa in Japonia. Ce are deosebit fata de restul componentelor de acest fel? Probabil ca rezistenta este principala caracteristica a acestui rulment. Este mult mai suferitor la uzura. Astfel, inlocuirea aceasta este una de durata!

Incepe prin a avea grija de aceasta investitie ce urmeaza sa o faci! Monteaza acesti rulmenti in pereche, pinionul de atac iti va multumi. Miscarea sa de rotatie nu va avea excentricitate fata de axa. Normal ca nu trebuie sa uiti de simering. Are si el rolul lui! Va etansa puntea din spate la locul de intrare al pinionului de atac. Iar daca mai sunt informatii pe care doresti sa le afli, intra un contact cu unul dintre consultantii tehnici. Serviciul de consultanta tehnica este gratuit!

Rulment grup conic spate Haulotte HTL3010 - rezolva toate problemele imediat!

Daca lubrifierea rulmentilor nu este optima, atunci ar putea aparea diferite probleme. De cele mai multe ori, aceste deteriorari pot fi observate destul de usor. Metalul are o culoare diferita si apar semne de microsudura. Rulmentul este uzat complet sau/si se blocheaza total. O alta problema cu care se confrunta aceste piese este legata de particulele straine de praf, de murdarie sau de resturi metalice. Acestea pot intrerupe pelicula de lubrifiant ducand la contaminarea rulmentilor.

Consultanta gratuita si piese durabile doar apeland la serviciile noastre!

Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Acest rulment grup conic punte spate pentru incarcator telescopic Haulotte HTL3010 este prevazut cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Acest rulment grup conic spate Haulotte HTL3010 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura