Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic punte spate Haulotte HTL3510

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Haulotte HTL3510
Cod produs
THC6NIK7-IA
Out Of stock
Descriere
Alege acest rulment grup conic spate Haulotte HTL3510 si scapi de toate grijile! Daca alegi sa il comanzi, vei face rost practic de o piesa originala Carraro de cea mai buna calitate! Asta inseamna ca simti ca poti sa-i ceri echipamentului tau orice! Va fi in stare sa tina piept solicitarilor zilnice si nu te vei confrunta prea curand cu alte probleme in acest sector. Eficienta sa este mult peste a celorlalte componente de acest gen. Este fabricata in Japonia din cele mai bune materiale!

Ai grija de piesa aceasta! Sunt metode care contribuie eficient la prelungirea perioadei de functionare. Iata doua dintre ele! Inlocuieste rulmentii in pereche. De ce sa faci asta? Pentru ca vei asigura o miscare lipsita de excentricitate fata de axa a pinionului de atac. La fel de necesara este inlocuirea simeringului. Acesta este pozitionat la puntea din spate, in locul de intrare al pinionului de atac si face etansarea corect. Tii cont de aceste reguli si ai sa ai parte de componentele perfecte si de functionarea lor indelungata.

Rulment grup conic spate Haulotte HTL3510 - comanda o piesa excelenta!

Daca lubrifierea rulmentilor nu este optima, atunci ar putea aparea diferite probleme. De cele mai multe ori, aceste deteriorari pot fi observate destul de usor. Metalul are o culoare diferita si apar semne de microsudura. Rulmentul este uzat complet sau/si se blocheaza total. O alta problema cu care se confrunta aceste piese este legata de particulele straine de praf, de murdarie sau de resturi metalice. Acestea pot intrerupe pelicula de lubrifiant ducand la contaminarea rulmentilor.

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!

Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile noastre. Echipa de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Acest rulment grup conic punte spate pentru incarcator telescopic Haulotte HTL3510 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta si primesti toate informatiile necesare despre acest rulment grup conic spate Haulotte HTL3510 pe care il doresti!

Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura