Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru tractor Fiat 82

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat 82
Cod produs
7ABME1N3-IA
Out Of stock
Descriere
Este locul perfect pentru a gasi solutia tehnica potrivita echipamentului tau. Aici, doar in depozitul nostru! Priveste atent acest produs ce iti vom prezenta acum, el e cheia succesului tau! Va face din tractorul tau unul capabil sa fie exploatat la maxim! Acest rulment grup conic tractor Fiat 82 este extraordinar! In uzinele din Japonia vede lumina zilei aceasta componenta realizata de Carraro. Tractorul Fiat 82-86 este compatibil cu acest tip de rulment!

Fa montarea rulmentilor in pereche. Eviti o miscare de rotatie cu excentricitate fata de axa a pinionului de atac. Inlocuirea simeringului este un “must”. Trebuie sa etansezi optim puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Ia legatura cu un asistent tehnic si poate sa te indrume in directia cea mai potrivita. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita, asa ca nu ezita sa ne conctactezi! Noi iti oferim informatiile complete despre orice piesa te intereseaza si verificam compatibilitatea ei cu utilajul tau.

Rulment grup conic tractor Fiat 82 - performanta din prima clipa dupa inlocuire!

Rulmentii sunt niste elemente mecanice, care ajuta la rotatia obiectelor si transmit sarcini intre diferite parti ale utilajelor. Ei au doua roluri cruciale. In primul rand de a sustine arborele rotativ din interiorul utilajului. Mentine astfel pozitia corecta a acestuia si mareste durata de utilizare a echipamentului. In al doilea rand, micsoreaza rezistenta la frecarea dintre doua suprafete metalice.

Contacteaza-ne! Te intampinam cu sfaturi bune!

Alegand sa apelezi la compania noastra, vei avea parte de consultanta gratuita! Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul piesei la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Eventual vom dezvolta un parteneriat, mentenanta utilajelor nu iti va mai da batai de cap si nu-ti vei mai face probleme si nervi la fiecare avarie care apare vrei nu vrei.

Garantia in ceea ce priveste acest rulment grup conic pentru tractor Fiat 82 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livram oriunde in tara, iar acest rulment grup conic tractor Fiat 82 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura