Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac tractor Deutz Fahr Agrotron TTV1130

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz Fahr Agrotron TTV1130
Cod produs
A5YZE6MB-IA
Out Of stock
Descriere
Acest rulment pinion atac Deutz Fahr Agrotron TTV1130 este produs in Japonia! Carraro este fabricantul de seama care se ocupa cu realizarea acestei componente. Rulmentul este fiabil, o piesa de schimb care ajuta la cresterea performantei tractorului tau! Te incurajam sa ceri cat mai repede o comanda si sa-i arati utilajului tau cat inseamna el pentru tine! Telefonic sau online, tu alegi cum plasezi comanda! Noi stim doar atat: trebuie sa il expediem fulger ca sa scapi de toate avariile!

Iti vom da mereu sfaturi cat se poate de utile pentru ca ne dorim sa te bucuri de componentele noastre cat se poate de mult. Monteaza acesti rulmenti in pereche! Acest lucru asigura pinionului de atac o miscare de rotatie fara excentricitate sau joc fata de axa. Inlocuieste simeringul ce etanseaza puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Consultanta este gratuita! Aici, un asistent te va ajuta pas cu pas. De la gasirea componentei perfecte utilajului tau, pana la plasarea comenzii.

Rulment pinion atac Deutz Fahr Agrotron TTV1130 - componenta se bucura de aprecierea tuturor!

Rulmentul reduce forta de frecare dintre elemente, permitand o rotatie mai lina. Componentele sunt alcatuite din doua inele, unul interior si altul exterior. Ele formeaza impreuna calea de rulare. Elementele de rulare pot fi bile sau role. Ele au contact direct cu inelele, rostogolindu-se in interiorul caii de rulare. Mai este si colivia, care cuprinde partial corpurile de rulare, pastrand o distanta fixa intre ele.

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!

Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Acest rulment pinion atac pentru tractor Deutz Fahr Agrotron TTV1130 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Acest rulment pinion atac Deutz Fahr Agrotron TTV1130 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura