Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru tractor Deutz Fahr Agrotron M600

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz Fahr Agrotron M600
Cod produs
KAMHUQ6F-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment pinion atac Deutz Fahr Agrotron M600 - arata bine, dar stai sa vezi ce bine functioneaza! Sa stii ca este o piesa de calitate superioara care merita sa fie comandata cu adevarat! Te scuteste de cheltuieli neprevazute. Piesa este originala, mai exact este produsa in Japonia de catre Carraro. Doua calitati mari si late se remarca, probabil cele mai importante! Eficienta si Rezistenta! Le are pe acestea si nu ii e frica sa le foloseasca! Cere acum oferta si afla toate detaliile care te intereseaza.

Insistam asupra montajului, caci el trebuie facut cat mai corect posibil. Montarea rulmentilor este bine sa se faca in pereche. Daca faci astfel, miscarea de rotatie a pinionului de atac nu va avea excentricitate fata de axa si nici joc. Atunci cand faci inlocuirea rulmentilor, sa o faci si pe a simeringului. Unul nou va putea sa etanseze mult mai corect puntea din fata. Mai precis, la locul de intrare al pinionului de atac. Ca sa nu te complici prea mult, ai grija sa faca montajul un mecanic priceput!

Rulment pinion atac Deutz Fahr Agrotron M600 - fara avarii frecvente la tractor!

Rulmentii sunt folositi pentru a micsora rezistenta la frecarea dintre doua suprafete. Contactul dintre doua obiecte metalice in miscare rezulta o frecare mare, care produce caldura si duce la distrugerea prematura a lor. Rulmentul are rolul de a reduce aceasta frecare, marind astfel viata echipamentelor. Rulmentii sunt compusi din: elemente de rostogolire (fie bile, fie role), inel interior si cel exterior.

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!

Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati.  Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Garantia in ceea ce priveste acest rulment pinion atac pentru tractor Deutz Fahr Agrotron M600 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Spune-ne unde vrei sa ajunga acest rulment pinion atac Deutz Fahr Agrotron M600 si acolo il trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la noi sa ridici produsul.

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura