Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru tractor Deutz Fahr Agrotron 7230

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz Fahr Agrotron 7230
Cod produs
O65ALHY8-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment pinion atac Deutz Fahr Agrotron 7230 - perfect pentru tractorul tau! Componenta se ingrijeste ca echipamentul tau sa fie permanent apt de munca, iar tu sa nu inregistrezi intarzieri din cauza situatiilor neprevazute! Carraro este producatorul acestei piese originale exceptionale! Este piesa care nu-ti va mai pune probleme multa vreme dupa montare. Rulmentul a fost fabricat in Japonia si a fost prelucrat din cel mai bun material! Ca sa comanzi acest produs, trebuie doar sa nu suni sau sa ne scrii direct pe site!

Specialistii nostri au de facut cateva observatii legate de montaj. Este mult mai corect sa inlocuiesti rulmentii in pereche. Miscarea de rotatie a pinionului de atac nu va mai prezenta excentricitate fata de axa. Astfel, te bucuri de o functionare perfecta elementelor de transmisie. Completa este interventia daca inlocuiesti si simeringul. El etanseaza puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Daca le faci pe toate cum trebuie si cu o echipa de mecanici buna, atunci esti in siguranta deplina!

Rulment pinion atac Deutz Fahr Agrotron 7230 - evita problemele viitoare!

Rulmentii sunt folositi pentru a micsora rezistenta la frecarea dintre doua suprafete. Contactul dintre doua obiecte metalice in miscare rezulta o frecare mare, care produce caldura si duce la distrugerea prematura a lor. Rulmentul are rolul de a reduce aceasta frecare, marind astfel viata echipamentelor. Rulmentii sunt compusi din: elemente de rostogolire (fie bile, fie role), inel interior si cel exterior.

Serviciul de consultanta la un click distanta!

Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Rulment pinion atac pentru tractor Deutz Fahr Agrotron 7230 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificat de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni de zile pentru posibile defecte de fabricatie.

Livram oriunde in tara, iar acest rulment pinion atac Deutz Fahr Agrotron 7230 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura