Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica alimentare incarcator frontal Caterpillar914

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 914
Cod produs
BQ4X89KW-AS
Out Of stock
Descriere
Daca ai ajuns la capatul puterilor in ceea ce priveste munca intrerupta in repetate randuri si multiplele investitii, acum totul poate fi diferit! Comanda aceasta pompa incarcator frontal Caterpillar 914 din seria pieselor motor si convinge-te singur de beneficiile pe care le aduce! Va raspunde nevoilor masinariei in cei mai optimi parametri si va contribui la economia investitiilor tale de-a lungul timpului! Este o piesa potrivita si pentru modelul Caterpillar 914G!
Oirunde te indrepti, indiferent de vreme, adu cu tine stralucirea propriului soare! Chiar daca intampini anumite dificultati tehnice, vino cu o atitudine increzatoare! Cum sa faci asta? Simplu! Cu increderea ca agentii nostri iscusiti vor remedia problema! Nu a existat dificultate pe care sa nu o depaseasca si pe care sa nu o inlature de la radacina! Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta!

Ofera-i utilajului tau conditii moderne cu aceasta pompa incarcator frontal Caterpillar 914 de calitate!
Atunci cand esti in cautarea unei noi piese, primul criteriu dupa cae o cauti este cel al rolului pe care il indeplineste! Iar ulterior, iti doresti sa-l indeplineasca intr-un mod performant! Aceasta pompa electrica va alimenta motorul masinariei in cel mai sigur mod! Alege-o pentru calitatea premium de care dispune!

Informatia… Cheia catre evolutie!
Asigura-ti un start promitator si informeaza-te cum se cuvine! Agentii nostri din cadrul serviciului de consultanta gratuita te vor asista din primul moment si te vor indruma catre succes! Iti vor fi furnizate cele mai utile date, ti se vor impartasi cateva secrete pentru intretinerea utilajului si vei fi directionat catre cele mai renumite ateliere pentru montaj!

Fiecare produs din depozit vine cu garantie! Aceasta pompa electrica alimentare pentru incarcator frontal Caterpillar 914 dispune de ea timp de un an de zile in cazul defectiunilor din fabrica! Certificatul sau se va regasi in colet!

Stim ca iti doresti sa primesti produsele in cel mai scurt timp posibil! Constienti de acest lucru, iti livram aceasta pompa incarcator frontal Caterpillar 914 in timp record! Trebuie doar sa accesezi pagina noastra de contact si iti preluam solicitarea! Oriunde ai locui, noi promitem o expediere imediata!

Este important cum pornesti la drum, caci acest aspect iti va influenta intregul parcurs! Alege sa incepi prin a asambla piesa sub supravegherea unor profesionisti, in ateliere menite pentru asa ceva! Improvizatiile nu au fost nicicand sigure si de cele mai multe ori au costat timpul, banii si energia celui ce le-a preferat!

Specificatii

• Pompa electrica de alimentare, care functioneaza la:12V, 4A
• Mufa: 2 pini
• Debit: 230 litri/ ora
• Presiune: 0.68 bari
Trimite mesaj
Din Gura in Gura