Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru incarcator frontal Volvo L40

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo L40 L40B
Cod produs
SXEUPJ9D-E
Out Of stock
Descriere
Cand s-a uzat pompa de alimentare a utilajului, orienteaza-te neaparat catre piese de buna calitate. O asemenea pompa alimentare incarcator frontal Volvo L40 precum cea pe care ti-o recomandam va putea sustine o inlocuire de durata a celei uzate, iar in oferta noastra vei beneficia si de un pret extrem de bun la achizitia acesteia. Iar avantajele pentru tine nu se vor opri aici, intrucat o asemenea piesa de schimb de fabricatie europeana te asteapta deja pe rafturile noastre.
Inca nu te-ai hotarat, mai vrei detalii despre rezistenta si fiabilitatea ei, despre caracteristicile ei tehnice? Suna-ne la unul dintre numerele de telefon afisate sau da doar click pe pagina acestui produs de pe site-ul nostru! Si vei fi pe deplin multumit de alegerea ta! Nu uita, o asemenea pompa de alimentare se poate monta si pe Volvo L40B in aceleasi conditii!

Cere acum o oferta si vei afla toate detaliile care te intereseaza!
Ce trebuie insa sa mai faci? Sa te preocupi asa incat sa protejezi aceasta pompa de alimentare pentru incarcator frontal Volvo L40 noua si sistemul de injectie, ceea ce presupune si schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa. Daca esti interesat si tu ca pompa de alimentare sa fie functionala cat de mult, hai sa ne auzim si pentru a alege un asemenea reper!

Alaturi de noi vei beneficia de consultanta tehnica gratuita! Utilajele sunt o sursa interminabila de intrebari pe care ti le poti pune si, in general, motivul celor mai multe ingrijorari! Pentru fiecare dintre acestea, alaturi de noi, exista un consultant disponibil pentru tine, care te poate indruma! Serviciile noastre sunt gratuite si sunt unice pe piata, prin calitatea si implicarea angajatilor nostri! Incearca sa-i apelezi si sa le ceri ajutorul, oricat de mica sau de mare ar fi situatia care te provoaca!

Exista o posibilitate foarte mica ca o asemenea pompa alimentare incarcator frontal Volvo L40 sa nu functioneze la capacitate maxima, daca ai montat-o corect. Dar pentru astfel de situatii, va fi util certificatul de garantie pe care il adaugam in colet, valabil 1 an de zile.

Livram produsele noastre atat de repede, incat te vei intoarce in curand la munca, iar utilajul tau va fi la 100% capacitate! Odata plasata comanda, primesti aceasta pompa alimentare incarcator frontal Volvo L40 in 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata ramburs, sau o poti ridica personal, direct din sediul nostru, daca iti face placere sa ne vizitezi! Asadar, apeleaza-ne telefonic sau depune o cerere pe site-ul nostru, daca iti doresti sa inregistrezi o comanda!

Nu te ingrijora daca nu are cine sa te ajute la montaj!
Suntem aici si iti putem asigura sprijinul de care ai nevoie. Colaboram cu numeroase ateliere mobile si mecanici specializati din intreaga tara, deci vom putea sa trimitem rapid un specialist catre locul in care iti desfasori activitatea. Ii poti solicita acestuia diverse interventii tehnice: montajul piesei achizitionate de aici, revizii periodice, reparatiile necesare echipamentului tau, chiar reconditionari partiale sau complete. Suna-ne si iti dam detalii!

Specificatii tehnice
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii prezinta urmatoarele caracteristici:
-montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
- diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
- cota minima este de 55.33mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura