Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare incarcator frontal Volvo L35B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Incarcator frontal Volvo L35B
Out Of stock
Descriere
Descopera eficienta pieselor echivalente pentru a economisi avantajos. Pompa de alimentare Volvo L35B este o alternativa ce prezinta caracteristici similare cu modelul original pe care il inlocuieste, diferenta fiind pretul mult mai accesibil.

Pompa de alimentare cu pompa manuala de amorsare se fabrica in Europa la standarde inalte de calitate, fiind astfel cea mai buna varianta pentru motorul tau. Aceasta este comercializata in tara din stocul nostru propriu impreuna cu garnitura de montaj intre pompa si blocul motor.

Garantia ce iti asigura un model nou in cazul unei situatii neprevazute este valabila 1 an de zile.

Comanda acum si primesti coletul a doua zi lucratoare in orice localitate din tara. Piesa o vei putea verifica in prezenta curierului deoarece rambursul se achita la final.

Poti opta si pentru ridicarea personala prezentandu-te la sediul firmei noastre din Bucuresti.

Daca te putem ajuta cu mai multe detalii despre piesa sau compatibilitatea ei cu utilajul tau, nu ezita sa ne contactezi. Consilierii nostri sunt la dispozitia ta pentru suportul tehnic necesar si te ajuta sa gasesti un mecanic in localitatea in care se afla echipamentul tau. Acesta va putea interveni daca doresti ajutor la montaj cat si in cazul unor defectiuni majore aparute la utilaj. Suna si afla detalii suplimentare!

Codul acestui produs este: F9NA7TJC-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura