Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare incarcator frontal Volvo L70E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Incarcator frontal Volvo L70E
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Volvo L70E prezentata in imagini este o piesa a carei echivalenta cu modelul original iti aduce numai beneficii. Ca rezultate oferite enumeram rezistenta indelungata, siguranta sporita si eficienta maxima, iar ca investitie iti asiguram un pret in avantajul tau.

Piesa este o productie europeana pe care o comercializam la nivel national din stocul nostru propriu. De aceea, stocul este permanent disponibil si iti permite sa realizezi schimbul in timp util.

Consilierii nostri tehnici te ajuta sa gasesti piesele potrivite in functie de modelul utilajului tau si iti ofera detalii suplimentare despre aceasta pompa. Suna acum pentru a beneficia de consultanta tehnica gratuita!

Certificatul de garantie pe care il primesti alaturi de aceasta pompa este valabil 1 an de zile.

Comanda acum si iti livram pachetul prin intermediul serviciilor de curierat rapid pentru a beneficia de piesa maine. Curierul incaseaza rambursul la receptie si daca doresti te asteapta sa verifici integritatea acesteia in prezenta lui pentru a sesiza la timp starea in care ai primit-o.

Ai optiunea de a ridica coletul si direct de la punctul nostru de lucru din Bucuresti.

Pentru montajul piesei te punem in contact cu cei mai buni mecanici din zona ta de lucru. Interventia lui are loc la punctul de lucru al echipamentului iar serviciile oferite acopera orice nevoie, de la un montaj de calitate pana la cea mai dificila problema aparuta la utilaj. Afla mai multe sunand la unul din numerele afisate!

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

Conform fisei de intretinere a motorului pentru a proteja pompa de alimentare si sistemul de injectie se recomanda schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa.

Codul pompei: CDFM92K3-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura