Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare incarcator frontal Volvo L30B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Incarcator frontal Volvo L30B
Out Of stock
Descriere
Daca obiectivul tau este sa lucrezi eficient si optim indiferent de conditii, iti punem la dispozitie piese de calitate pentru inlocuirea celor uzate.

Pompa de alimentare Volvo L30B este un articol de inalta calitate care datorita beneficiilor asociate poate sustine o exploatare de lunga durata. Aceasta este cea mai buna varianta pentru inlocuirea originalei si o poti achizitiona la un pret foarte avantajos.

Pompa de alimentare cu pompa manuala de amorsare incorporata se fabrica in Europa si vine la pachet cu garnitura de montaj dintre pompa si bloc motor.

Pentru a avea asigurat un model nou in cazul unei situatii neprevazute vei avea un certificat de garantie valabil 1 an de zile.

Trimite-ne o cerere de oferta pentru aceasta pompa si o expediem la domiciliul tau a doua zi lucratoare. Mentioneaza ca doresti verificarea pachetului in prezenta curierului si vei achita rambursul dupa ce te asiguri ca piesa se afla in stare perfecta.

Poti opta si pentru ridicarea personala direct din stocul nostru aflat in Bucuresti, iar daca ai intrebari suna la unul din numerele de telefon afisate.

La cerere, putem trimite echipa noastra de mecanici pentru a remedia orice defectiuni aparute la utilajul tau. Poti programa si montajul piesei iar acestia se vor deplasa la punctul tau de lucru in cel mai scurt timp. Asteptam apelurile tale pentru mai multe detalii!

Codul pentru aceasta pompa este: 7UAED5CK-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura