Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru incarcator frontal Volvo L120E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Incarcator frontal Volvo L120E
Out Of stock
Descriere
Este dificil sa gasesti un raport calitate/pret care sa te multumeasca, insa nu si la noi! Comercalizam piese de schimb de inalta calitate la preturi foarte accesibile.

Pompa de alimentare Volvo L120E este un produs fabricat in Europa pe care il recomandam in inlocuirea modelului original. El este ofertat in avantajul tau si acopera nevoia de putere, fiabilitate si eficienta la acelasi nivel maxim. De asemenea, avand la baza materiale durabile ce rezista in timp la multiple solicitari fara a se deteriora, constituie alegerea ideala de care nu te poti lipsi.

Pentru a comanda produsul suna la unul din numerele afisate sau completeaza cererea de pe site. Inainte de plasarea comenzii consilierii nostri iti ofera detalii suplimentare despre piesa, dar si consultanta tehnica gratuita care sa te asigure de achizitionarea corecta al oricarui articol dorit.

Pompa de alimentare este insotita de un certificat de garantie valabil 1 an de zile, din momentul facturarii.

Coletul il poti ridica de la sediul firmei noastre din Bucuresti sau de la curierul care livreaza in localitatea dorita. In acest caz durata transportului este de o zi lucratoare iar modalitatea de plata este ramburs. Acesta il poti achita curierului dupa ce te asiguri de starea piesei daca mentionezi in prealabil de verificarea pachetului la primire.

Ca sa te bucuri de o perioda lunga de exploatare in conditii optime iti sugeram sa lasi montajul in seama unor specialisti. Pentru asta te punem in legatura cu mecanicii nostri colaboratori care executa lucrari de durata direct la punctul tau de lucru. Serviciile oferite de ei iti sunt de ajutor indiferent de complexitatea reparatiilor necesare, deci nu ezita sa ne contactezi pentru mai multe detalii sau programarea interventie dorite!

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

Conform fisei de intretinere a motorului pentru a proteja pompa de alimentare si sistemul de injectie se recomanda schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa.

Codul piesei este: TOC4Z8G5-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura