Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare incarcator frontal Volvo L20F

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo L20B L20F
Cod produs
KDF741IC-RB
Out Of stock
Descriere
Cum iar s-a stricat? Pai asa ceva nu e normal, doar ai schimbat-o la inceputul acestui an!
Uite asa patesti daca montezi piese ieftine si de o calitate indoielnica! Daca alegeai pompa de alimentare Volvo L20F care ti-a fost recomandata, nu ajungeai in situatia asta! Acum trebuie sa cheltui iar bani, sper ca de data asta vei lua o decizie mai inteleapta!

Multi dintre clientii care vin pentru prima data la noi s-au confruntat cu situatii similare. Te vei convinge ca noi suntem altfel - consultantii nostri iti vor oferta doar piese care intrunesc cel mai important criteriu, si anume fiabilitatea! ACN Piese Utilaje iti ofera consultanta tehnica gratuita pentru a lua cele mai bune decizii, care sa sustina performanta utilajelor tale! Livrarea comenzilor se efectueaza rapid, iar daca esti in cautare de un atelier in care sa realizezi montajul, te putem ajuta si cu asta!

Te-ai saturat de probleme si cauti o piesa calitativa? Noi iti oferim pompa de alimentare Volvo L20F la un pret imbatabil!
Rolul pompei de alimentare este acela de a furniza carburant motorului in mod eficient si cu precizie maxima. Piesa pe care ti-o prezentam este de aceeasi calitate ca si cea originala, si este fabricata in Europa la cele mai inalte standarde de calitate. Are inclusa o pompa de amorsare manuala, si vine la pachet cu garnitura care se monteaza la imbinarea cu blocul motor. Mecanicii stiu cat de anevoios poate fi sa efectuezi montajul in sezonul rece, datorita oringurilor clasice care devin rigide. Tu n-o sa ai problema asta, intrucat aceasta componenta are un oring confectionat dintr-un material maleabil, care ii permite sa se muleze perfect pe conturul pompei si sa etanseze eficient sistemul.

Mergi pe mana expertilor nostri, in timp vei sesiza avantajele! Comanda chiar acum o pompa de alimentare Volvo L20B nou-nouta!
Vrem ca utilajele tale sa fie in cea mai buna forma! Serviciul de consultanta tehnica este gratuit, iar noi te putem ajuta cu identificarea pieselor compatibile cu utilajul tau, si-ti putem da cele mai utile indicatii legate de mentenanta si montaj! Solutiile pe care ti le oferim vor fi mereu adaptate nevoilor tale, asa ca ia legatura cu noi pentru orice problema cu care te confrunti!

Piesa comandata va fi insotita de certificatul sau de garantie. Te vei bucura sa afli ca aceasta pompa de alimentare Volvo L20F este in garantie timp de 12 luni din momentul achizitiei. Eventualele defecte de fabricatie sunt acoperite, insa noi am intalnit astfel de situatii foarte rar.

Partenerii nostri pe partea de servicii de curierat fac o treaba minunata, iar majoritatea comenzilor ajung la clienti in 24 de ore! In momentul livrarii vei putea verifica continutul coletului, pentru a fi sigur ca primesti exact produsul comandat. Iar daca te afli in Bucuresti, poti ridica personal pompa de alimentare incarcator frontal Volvo L20F direct de la sediul nostru!

Beneficiind de sfaturile specialistilor nostri, montajul pompei de alimentare va fi efectuat in conditii perfecte. Tot ei iti vor spune care sunt procedurile de mentenanta periodica care vor maximiza perioada de exploatare a noii piese! Avem parteneriate cu ateliere de service din intreaga tara, deci daca ai nevoie, ne poti cere sa-ti facem o programare la unul din zona ta. Iar pentru situatii speciale, avem un echipaj mobil care iti poate oferi asistenta tehnica oriunde s-ar afla utilajul tau!

Specificatii tehnice

Admisia de diametru 8 mm;
Iesirea de diametru 8 mm;

Pompa se livreaza cu garnitura dintre pompa si blocul motor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura