Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare incarcator frontal JCB 406

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Incarcator frontal JCB 406
Out Of stock
Descriere
Eficienta pieselor echivalente o vei simti cu aceasta pompa de alimentare incarcator frontal JCB 406.Ea prezinta merite deosebite in privinta calitatii si are un pret mult mai mic.

Pompa de alimentare cu pompa manuala de amorsare este o productie europeana conceputa din materiale cu rezistenta ridicata ce ofera o exploatare de durata. Ca schimbul sa fie mult mai sigur primesti gratuit garnitura de montaj dintre pompa si blocul motor.

Pentru a avea un inlocuitor al platii necesare in cazul unor situati neprevazute primesti un certificat de garantie valabil 1 an de zile.

Daca este piesa de care ai nevoie o trimitem in localitatea ta pentru a doua zi lucratoare. Transportul se realizeaza prin serviciile de curierat ce iti ofera posibilitatea de a verifica coletul in prezenta curierului. Astfel achiti rambursul doar daca piesa se afla in stare perfecta pentru a evita orice nemultumire ulterioara.

Pentru ridicarea personala a coletului mentinem un stoc permanent disponibil in depozitul nostru din Bucuresti.

Dupa ce comanzi poti programa montajul piesei la unul din mecanicii nostri. Interventia lor se desfasoara direct la punctul tau de lucru, in cel mai scurt timp de la solicitare. Poti apela la acest serviciu si daca utilajul prezinta defectiuni majore cat si daca acesta necesita revizii periodice. Suna la unul din numerele afisate pentru mai multe detalii!

Codul pentru acest produs: NA0IW3XP-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura