Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare incarcator frontal JCB 409

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Incarcator frontal JCB 409
Out Of stock
Descriere
Alege sa cumperi de pe www.acnpieseutilaje.ro pentru a deveni unul dintre clientii nostri satisfacuti de caliatea pe care o oferim. Aceasta fulie de ventilator pentru incarcator frontal JCB 409 este o piesa originala JCB ceea ce inseamna ca va rula exceptional in componenta utilajului tau.

Fulia angreneaza elicea de racire a motorului. Aceasta componenta se remarca prin flansa ei care este dubla.Cumpar-o cu incredere acum pentru ca utilajul tau sa poata beneficia de toate avantajele pe care aceasta le ofera.

Oferim consultanta gratuita celor care aleg sa devina clientii nostri. Pentru a beneficia de acest serviciu tot ce trebuie sa faci este sa pui mana pe telefon si sa-l suni pe oricare dintre colegii nostri. Suntem nerabdatori sa te ajutam!

Pentru a mentine integritatea piesei este important sa o montezi corespunzator. Garantia pentru aceasta fulie de ventilator JCB 409 este valabila 6 luni insa este conditionata de acest lucru.

Daca doresti sa obtii piesele in cel mai scurt timp posibil atunci faci alegerea potrivita atunci cand cumperi de la noi. Ti le livram imediat iar in timp de numai 24 de ore le ai deja la adresa pe care ne-o oferi. De asemenea, suntem disponibili si la sediul nostru care se afla in comuna Jilava, judetul Ilfov, langa Bucuresti. Haide aici daca doresti sa iti ridici personal comanda.

Daca ai nevoie de un serviciu profesionist care sa se ocupe de montaj pentru tine, te putem pune in contact cu echipe de mecanici care se vor deplasa la punctul de lucru al utilajului tau, oriunde ar fi acesta. Ei pot sa ataseze aceasta fulie de ventilator JCB 409 pe utilajul tau. Ia legatura cu noi pentru detalii.

Specificatii tehnice:

Aceasta fulia este angrenata de o pereche de curele iar diametrul ei este de 165 mm si are 2 canale identice.

Cod produs: YSLB84TU-B
Trimite mesaj
Din Gura in Gura