Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Electrovalva oprire motor pentru incarcator frontal JCB 409

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 409
Cod produs
L2M59OEV-SC
Out Of stock
Descriere
Aceasta electrovalva oprire motor JCB 409 face parte dintr-o familie foarte aleasa, cea a bobinelor oprire pentru JCB. Iar acestea sunt doar o mica parte dintr-o intreaga „metropola” a pieselor de schimb pentru utilaje industriale. Nimeni nu este perfect, deci n-o sa sustinem ca la noi in depozit se gaseste oricand orice. Dar ceea ce e sigur este faptul ca atunci cand iti trebuie, noi  cautam si  gasim pentru tine. Oriunde in lume. Daca ar fi trait acum Haralamb Zinca ar fi scris despre noi - detectivii ACN. Nu renutam niciodata!

Am inceput ca orice scolar. Cu o mana de piese de schimb, despre care abia invatam ce inseamna. Dar manati de o frumoasa ambitie si de dorinta de a reusi. Nu a fost floare la ureche, caci daca nu ar fi nu s-ar mai povesti. Nu prea erau profesori la ora aceea asa ca de multe ori am invatat singuri cum se face. Am crescut, ne-am inaltat precum un nuc puternic si zvelt. Iar servirea noastra a devenit ca dulceata de trandafir - o placere. Si am avut un aliat fidel in tot acest proces, pe tine stimate client. Crestem si ne dezvoltam impreuna.

Electrovalva oprire motor JCB 409 scartzaie? Da-ne un minut.
Este posibil ca sa fie dificil cateodata sa pornesti motorul, sau sa-l opresti, chiar si atunci cand bobina de oprire este alimentata. Debitul de combustibil rezultat poate fi intarziat. Imediat ce opresti motorul, puterea este preluata de la solenoidul de oprire, care inchide conducta de combustibil. Daca acest lucru nu se intampla, este nevoie de o bobina noua, care sa faca din nou functional fluxul.

Consultanta in concordanta
Uneori nu ajunge cat de competent esti tu. De fapt, competenta este o notiune care presupune infinite update-uri. Exista mereu lucruri care iti scapa sau pe care nu le cunosti. De aceea, serviciul nostru gratuit de consultanta iti va suplini magistral lipsa de informatie. Trebuie doar sa ne apelezi, colegii nostri raspund imediat!  Iti ofera pe loc si gratuit: o identificare corecta, recomandari sigure pentru montaj, asistenta tehnica la fata locului, expeditie urgenta a produsului; suntem in regula cu toate.

Garantie
Este important sa ai toate documentele in regula, iar noi stim asta. Ti le punem la dispozitie pe toate, fara exceptie! O electrovalva oprire motor pentru pentru incarcator frontal JCB 409 vine insotita de toate actele necesare. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrare
Aceasta electrovalva oprire motor JCB 409 ajunge la punctul tau de lucru sigur si rapid. Colaboram doar cu firme serioase de curierat. Plata o poti face la livrare. Si tot la livrare poti verifica pachetul inaintea platii. Ca sa fie totul in regula. Vino si ridic-o personal daca esti prin apropiere, suntem deschisi pentru orice metoda. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi datele din contact.

Montaj
Doar lucruri bune sunt de asteptat daca optezi pentru un montaj executat de un mecanic profesionist. Piesa se va potrivi in ansamblu, interventiile vor fi chirurgicale, iar rezultatul incredibil. Daca nu cunosti un astfel de mecanic, nu e nimic, iti trimitem noi unul. Oriunde in tara.

Specificatii tehnice :
• 12V
• 2 gauri de prindere
• 65mm distanta intre gauri
• Mufa cu 2 pini
Trimite mesaj
Din Gura in Gura