Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Solenoid oprire motor pentru incarcator frontal JCB 409

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 409
Cod produs
QS7FJR4I-SC
Out Of stock
Descriere
In activitatea noastra nu prea este spatiu de teste, incercari sau experimente.  Asta o fac cei de unde aprovizionam noi.  Ei compara, distrug pentru a reconstrui la loc, incearca mereu altceva si au bugete alocate pentru asa ceva. Noi nu. Iar tu ai nevoie de o piesa buna, gata de a fi montata, sigura si care sa te serveasca indelung. Uneori ai nevoie de ea chiar ieri. Acest solenoid oprire motor JCB 409 aflat la noi in depozit, este exact ce ii trebuie utilajului tau. Il comanzi astazi si maine este la tine. Daca il comandai alaltaieri, ajungea ieri. Mai si glumim. Totul este in regula.

O zi de lucru este o zi de lucru. Are un debut si un final. Oricat ai trage de ea se incapataneaza sa aiba doar 8 ore. Asadar, trebuie sa ai grija ca fiecare moment al ei sa fie exploatat eficient.  Doar ca soarta este nemiloasa uneori. Se mai intampla ca utilajul tau sa isi piarda suflul din pricini tehnice. Si este momentul sa incepi cursa de recuperare. Solutia? Invie-l cu piesa noua, care sa iti parvina urgent, pe care sa o monteze un specialist repede si bine si…. din nou la treaba. Intr-o zi de lucru totul e bine cand se termina cu bine.

Solenoid oprire motor JCB 409 o piesa de pus in rama
Pentru putea opri motorul, solenoidul acestuia trebuie dezactivat, ceea ce inseamna inchiderea conductei de combustibil si a supapei de combustibil. Daca solenoidul este deteriorat, alimentarea cu combustibil va fi intrerupta si motorul se va opri din cauza pierderii de putere. E o piesa cu putere de reglementare a bunei functionari a motorului.

Un consult la doctorul de utilaje este gratuit
Daca nu esti foarte convins de compatibilitatea piesei de schimb cu utilajul tau, vorbeste cu echipa noastra de consultanti. Stiu materia si iti vor spune exact ce trebuie sa faci. Tema pieselor de schimb e laptele de la cafea pentru ei. Asadar, iti vor oferi toate informatiile necesare pentru ca tu sa ai certitudinea ca ai facut alegerea potrivita. Iar daca nu te conving cei patru asi de pe masa, il scoatem si pe al 5-lea -  toate informatiile sunt oferite in mod gratuit.

Garantie
Daca alegi sa achizitionezi acest solenoid oprire motor pentru incarcator frontal JCB 409 vrem sa stii ca esti asigurat in cazul unui neplacut defect de fabricatie. In pachetul cu piesa de schimb vei gasi si un certificat, prin care iti asiguram 6 luni garantie pentru orice astfel de defect. In acest interval de timp nu platesti nimic. Ne spui ce s-a intamplat si rezolvam fara costuri suplimentare.

Livrare
Iti putem expedia produsul solicitat prin curier rapid, oriunde te-ai afla in tara, in 24 de ore. Modalitatea de plata acceptata este cu ramburs, sau poti plati in avans prin cont. Cauta-ne utilizand datele din contact.  Bineinteles ca poti verifica starea piesei inainte de a o plati, avem si aceasta optiune. Si se mai poate si asa, vino la sediul nostru din Bucuresti si o ridici personal.

Montaj
Montajul reprezinta un moment de rascruce atunci cand doresti ca totul sa se desfasoare fara alte accidente. Daca ai gresit la montaj, piesa nu isi recupereaza costul prin exploatare.  Trebuie sa mai incerci o data si mai si platesti in plus. Nu vrei asa ceva. Mai bine iti trimitem un mecanic in cel mai scurt timp la punctul tau de lucru. Cunoastem unul bun.

Specificatii tehnice:

• 12V
• 2 gauri de prindere
• 65mm distanta intre gauri
• Mufa cu 2 pini
Trimite mesaj
Din Gura in Gura