Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Electrovalva oprire motor JCB 717/20274

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 717/20274
Cod produs
07DZ9R6N-SC
Out Of stock
Descriere
Aceasta electrovalva oprire motor JCB 717/20274 stabileste limite intr-o lume fara limite, pune ordine in viata motorului tau JCB. Este indispensabila pentru ca a fost construita cu stiinta, inmagazinand calitati si carateristici unice si care transmit utilajului unde este montata un nou avant.  Ea are rara calitate de a te disciplina si de a urma utilitatea ei si nu invers. Te invata sa te adaptezi, sa iti faci ordine in activitati si sa le dai o logica. Vino cu noi si activitatea ta va capata noi intelesuri.

De multe ori, la restaurant, ospatarul iti vorbeste de “reteta speciala a bucatarului”. Aici nu nu mai este doar despre a te hrani ci si despre reale momente de placere. La noi vei gasi “reteta speciala a consultantului ACN”. Felul principal - piesa de schimb. Este asezonata cu condimentele alese ale unor recomandari speciale. Se adauga, la garnitura, o solutie unica pentru “foamea” utilajului tau. Facem servirea a la carte si nu cu all inclusive, ca la Bulgari la mare. Tratam fiecare client in functie de nevoia lui si ne asiguram ca este in regula. Din cele 7 stele din constelatia Carul Mare, sa stii ca 5 se gasesc la noi.

Electrovalva oprire motor JCB 717/20274 o mica poveste cu morala la urma
Aceasta piesa indeplineste un rol aparte in buna functionare a utilajului tau. Astfel, ea este responsabila de oprirea alimentarii pompei de injectie, atunci cand este necesara oprirea motorului.

Consultanta gratuita e mereu dorita
Echipa noastra de specialisti nu te lasa pana iti asigura nu doar piesa ci si complexul de informatii ca sa stii ce sa faci cu ea. Colegii mei stiu sa raspunda la intrebari si chiar le face placere sa o faca. Ei iti recomanda doar piese compatibile. Asa ca, daca te zbati in dilema alegerii unei piese, lasa-ne pe noi sa o rezolvam. Ne dai cateva date despre modelul utilajului, iar noi completam puzzle-ul. Tintim perfectiunea.

Garantie
Daca alegi sa achizitionezi aceasta electrovalva oprire motor JCB 717/20274 vei fi mereu asigurat, in baza certificatului de garantie pe care ti-l trimitem impreuna cu piesa, si vei avea 6 luni garantie pentru orice defect de fabricatie. Toate pentru un business fara intreruperi!

Livrare
La noi totul se intampla in timp real. Daca ne-ai solicitat azi piesa nu mai stam sa o lungim. Maine electrovalva comandata ajunge la tine. Platesti la primire. Dar nu inainte de a verifica pachetul, ai aceasta optiune. Sau o poti ridica direct din depozit. Ne gasesti utilizand datele din contact.

Montaj
Expedierea unei piese comandate nu este intotdeauna suficienta. Utilajul are nevoie de un montaj corect. De aceea iti recomandam sa apelezi la un profesionist sau la un atelier mecanic de prin zona. Desigur, la cerere, iti putem recomanda noi un mecanic bun din raza localitatii unde te afli. Noi lucram doar cu mecanici buni. Sunt artisti.

Specificatii tehnice :
• 12V
• 2 gauri de prindere
• 65mm distanta intre gauri
• Mufa cu 2 pini
Trimite mesaj
Din Gura in Gura