Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare incarcator frontal Caterpillar 910K

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 910K
Cod produs
6DMXQ73J-A-RA
Out Of stock
Descriere
Instalatia de alimentare a utilajului tau are nevoie de un up-date, pentru o putere mai mare a motorului? In acest caz, pompa electrica de alimentare incarcator frontal Caterpillar 910K ar putea fi solutia cea mai potrivita. Este o piesa extrem de fiabila, una dintre cele mai folosite de acest gen, pentru imbunatatirea instalatiei motorului.

Pompa de alimentare Caterpillar 910K a fost lucrata cu scopul de a sustine muncitorii si de a-i ajuta sa se bucure de continuitate in munca lor pe teren. Pompa este renumita pentru rezistenta ei, avand duritate si la cele mai puternice socuri. Are un design inedit, modern si este usor de montat.

In cazul in care nu ai apucat sa cunosti cu adevarat echipa noastra, afla ca una dintre pasiunile noastre este sa recomandam clientilor nostri exact ceea ce ar putea sa le fie de folos si sa le rezolve dificultatile. Intr-o generatie in care Agricultura si Constructiile ar fi deosebite ca importanta, dar care nu se mai regaseste in preferintele tinerilor, noi vrem sa oferim cel mai bun suport muncitorilor.

Depozitul nostru este intotdeauna echipat cu piese de inalta calitate. Poti cumpara cu incredere pompa de alimentare Caterpillar 910K, intrucat piesa detine o garantie de 12 luni, pentru defectele din fabrica.

Este excelent ca vrei sa te bucuri de o garantie cat mai extinsa a produselor achizitionate. Insa nu pierde din vedere toate celelalte lucruri pe care le poti face pentru a mentine utilajul in cea mai buna forma si la cea mai inalta putere.
Intretinerea utilajului si a pieselor de schimb ca atare reprezinta cheia longevitatii lor. Afla de la angajatii nostri tot ce vrei sa stii despre intretinerea motoarelor.

Comanda produselor noastre se face direct din site sau la telefon. Livrarea se face in aproximativ 24 de ore de la momentul comenzii, in orice zona din tara. Ridicarea coletelor se poate face si personal, de la sediul nostru.

Un lucru extrem de util pentru tine este ca te putem ajuta daca utilajul tau ramane imobilizat pe teren. Firma noastra colaboreaza cu mai multi profesionisti din diverse zone ale tarii, oricand disponibili sa raspunda solicitarilor noastre si sa iti ofere asistenta tehnica acolo unde te afli.

Cei care au devenit clientii nostri au inteles, pe parcurs, recomandarea noastra ferma de a monta piesele intr-un service. Practic, fiecare piesa de schimb are micile ei particularitati, iar o mana de profesionist, cu experienta, poate sa contribuie ca prin magie la sanatatea pe termen lung a piesei.

Montajul este la fel de important ca piesa in sine. Un montaj corect si o piesa de calitate vor aduce, impreuna, o mai mare productivitate utilajului tau.
Nu uita sa soliciti angajatilor nostri ajutorul, indiferent ce dificultati intampini. Clientii nostri pot beneficia de un serviciu gratuit de mentenanta.

Specificatii tehnice: Debit: 140 litri/ora

         Asigura un debit de 140 litri/ora

         Este fabricata in UE

         Cartusul filtrant (filtrul din interior) este inclus in livrare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura