Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica alimentare incarcator frontal Caterpillar908

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 908
Cod produs
YP64ETR3-AS
Out Of stock
Descriere
Depozitul nostru este un concept inovator, rezultatul nostru de peste ani! Il sustinem si administram cu devotament si ne asiguram ca ii atribuim produse moderne ca aceasta pompa incarcator frontal Caterpillar 908 calitativa ! Pentru ca ne-am obisnuit clientii cu piese de top, componente ale marcilor high class, intocmai am selectat si aceasta piesa care se potriveste si modelelor Caterpillar 908H si 908H2!

Cel mai bun moment pentru a face o alegere este acum! Fa alegerea de a avansa in domeniu, prin practici moderne, adaptate noilor tendinte! Avem o intreaga echipa care te va indruma corespunzator! Da-le un telefon agentilor nostri de consultanta si beneficiaza de un plan personalizat de intretinere! Un plan pe care sa-l respecti precum o rutina!

Ofera-i utilajului tau conditii moderne cu aceasta pompa incarcator frontal Caterpillar 908 de calitate!
Atunci cand esti in cautarea unei noi piese, primul criteriu dupa cae o cauti este cel al rolului pe care il indeplineste! Iar ulterior, iti doresti sa-l indeplineasca intr-un mod performant! Aceasta pompa electrica va alimenta motorul masinariei in cel mai sigur mod! Alege-o pentru calitatea premium de care dispune!

Informatia… Cheia catre evolutie!
Asigura-ti un start promitator si informeaza-te cum se cuvine! Agentii nostri din cadrul serviciului de consultanta gratuita te vor asista din primul moment si te vor indruma catre succes! Iti vor fi furnizate cele mai utile date, ti se vor impartasi cateva secrete pentru intretinerea utilajului si vei fi directionat catre cele mai renumite ateliere pentru montaj!

Fiecare produs din depozit vine cu garantie! Aceasta pompa electrica alimentare pentru incarcator frontal Caterpillar 908 dispune de ea timp de un an de zile in cazul defectiunilor din fabrica! Certificatul sau se va regasi in colet!

Stim ca iti doresti sa primesti produsele in cel mai scurt timp posibil! Constienti de acest lucru, iti livram aceasta pompa incarcator frontal Caterpillar 908 in timp record! Trebuie doar sa accesezi pagina naostra de contact si iti preluam solicitarea! Oriunde ai locui, noi promitem o expediere imediata!

Este important cum pornesti la drum, caci acest aspect iti va influenta intregul parcurs! Alege sa incepi prin a asambla piesa sub supravegherea unor profesionisti, in ateliere menite pentru asa ceva! Improvizatiile nu au fost nicicand sigure si de cele mai multe ori au costat timpul, banii si energia celui ce le-a preferat!

Specificatii

• Pompa electrica de alimentare, care functioneaza la:12V, 4A
• Mufa: 2 pini
• Debit: 230 litri/ ora
• Presiune: 0.68 bari
Trimite mesaj
Din Gura in Gura