Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare incarcator frontal O&K L35.5

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Incarcator frontal O&K L35.5
Out Of stock
Descriere
Datorita succesului printre modelele echivalente originalei, pompa de alimentare O&K L35.5 este disponibila pe stoc in permanenta. Aceasta este ofertata in avantajul tau si poate fi livrata oriunde in tara.

Locul de provenienta este Europa, producatorul avand atentia indreptata spre rezistenta ridicata a modelului. Astfel, datorita materialelor de inalta calitate si a eficientei dovedite in lucru vei avea o exploatare optima si de durata.

Pompa vine la pachet cu un certificat de garantie valabil 1 an de zile, pentru orice situatii neprevazute.

Livrarea pachetului este realizata cu ajutorul serviciilor de curierat care pot ajunge in localitatea ta a doua zi de la plasarea comenzii. Pentru acest serviciu ai optiunea de a verifica coletul in prezenta curierului ca rambursul sa fie achitat doar daca piesa se afla in stare perfecta.

Poti opta si pentru ridicarea personala direct din depozitul nostru aflat in Bucuresti, iar pentru intrebari ai la dispozitie departamentul nostru tehnic.

Nu uita ca iti putem fi de ajutor in cazul montajului datorita parteneriatelor pe care le avem cu mecanicii din intreaga tara. Acestia se deplaseaza la punctul tau de lucru in cel mai scurt timp, efectuand orice reparatii necesare utilajului. Suna si afla mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

Conform fisei de intretinere a motorului pentru a proteja pompa de alimentare si sistemul de injectie se recomanda schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa.

Codul acestei pompe este: P2NI69GO-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura