Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Brida cruce cardan punte fata buldoexcavator Komatsu WB140

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB140
Cod produs
3FDJ7PIR-IA
Out Of stock
Descriere
Cat functioneaza in parametrii optimi, totul este perfect, dar in momentul cand piesele incep sa nu mai functioneze, tot utilajul are de suferit. Foloseste-te de brida cardan punte fata Komatsu WB140 din oferta noastra pentru a te asigura ca elementele sistemului de transmisie sunt capabile sa ofere totul in timpul exploatarii utilajului. Brida cruce cardan se monteaza la puntea din fata a buldoexcavatorului si este compatibila si cu modelele Komatsu WB140-2, Komatsu WB140-2N, Komatsu WB140PS-2 si Komatsu WB140PS-2N.

Suna la ACN Piese Utilaje in orice zi lucratoare si vei primi orice informatie necesara pentru reparatia sau intretinerea utilajului tau. Consultanta tehnica este gratuita! Asistentii care iti vor raspunde intrebarilor tale iti pot prezenta si restul serviciile pe care le-am dezvoltat in cadrul companiei. Fie ca este service-ul mobil ce poate interveni punctual asupra utilajului, fie ca este vorba de un serviciu de mentenanta personalizat care ajuta la mentinerea randamentului optim al utilajului tau, ai de unde alege serviciul perfect!

Brida cardan punte fata Komatsu WB140 - utilajul abia o asteapta!

Brida este o piesa metalica ce ajuta la fixarea mai multor elemente din care este compus echipamentul tau. Ea are nevoie sa fie alcatuita din material rezistent, iar prinderea trebuie facuta cu grija pentru a nu aduce avarii elementelor fixate. Desi este un articol foarte banal, el regasindu-se peste tot in jurul nostru, trebuie sa ii acorzi destula atentie. Desprinderea unei bride poate duce la un accident nedorit.

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!

Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Livram oriunde in tara, iar brida cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator Komatsu WB140 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura