Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Decalimetru pentru tractor John Deere

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere
Cod produs
JCFPLZK6-SC
Out Of stock
Descriere
Acest decalimetru tractor John Deere aflat la noi in depozit, indeplineste toate criteriile de performanta cerute de o intretinere de utilaje ca la carte.  Are tot ce este necesar ca tractorul tau sa functioneze precum o racheta SpaceX, adica perfect. Si nu ne oprim aici - la cerere iti oferim orice recomandari relevante legate de exploatarea si, mai ales, de intretinerea lui. Facem totul ca sa reducem timpii neproductivi, cei care cauzeaza costuri. Si tot legat de timp, avem grija ca dispozitivul sa iti parvina in maxim 24 de ore de la data cand il comanzi.

Toate echipamentele si consumabilele pe care ti le oferim asigura performante excelente pe termen lung, chiar si in cele mai vitrege conditii de functionare. Ele imprima utilajelor tale agricole vigoare, mobilitate si fiabilitate. Ne facem intotdeauna alegerile pornind de la factorii de rezistenta si fiabilitate, apoi ne gandim si la pret. Urmarim ca situatiile sa fie echilibrate, asadar urmarim si ca raportul calitate/pret al produselor noastre sa fie unul echilibrat. Vino cu incredere.

Decalimetru tractor John Deere un instrument in care poti avea baza
Pentru ca este un instrument ce lucreaza in mediu umed, recomandam precautie la incarcarea decalimetrului, pistolului de gresat sau pompei de gresat manuala, pentru ca exista riscul introducerii de contaminatori. Daca utilizati un cartus, aveti grija atunci cum scoateti capacul metalic, astfel incat sa nu fie introduse palcuri metalice in vaselina de gresat.  Asigurati-va ca stiti exact de ce fel de vaselina de gresat are nevoie masina dumneavoastra de gresat. Folositi doar tipul de vaselina indicat.

Consultanta gratuita - quinta noastra royala!
Daca ai unele indoieli privind compatibilitatea vaselinelor pe care poate le ai deja cu pisolul de gresat pe care ti-l oferim, contacteaza echipa noastra de consultanti. Sunt buni si iti vor spune detaliat ce vrei sa afli. Tema consumabilelor si a dispozitivelor pentru intretinere este un desert pentru ei. Asadar, iti vor oferi toate informatiile necesare pentru ca tu sa ai certitudinea ca ai facut alegerea potrivita. Si inca ceva important -  iti oferim toate recomandarile in mod gratuit.

Livrare
Iti livram produsul solicitat prin curier rapid, oriunde te-ai afla in tara, in aproximativ 24 de ore. Modalitatea de plata acceptata este cu ramburs, sau poti plati in avans prin cont. Cauta-ne utilizand datele din contact.  Bineinteles ca poti verifica starea piesei inainte de a o plati, avem si aceasta optiune. Si se mai poate si asa, vino la sediul nostru din Jilava si o ridici personal.

Montaj
Operatiunea de ungere reprezinta un lucru foarte important atunci cand doresti ca totul sa se desfasoare fara incidente sau erori. Ti-a ajuns unul. Daca ai gresit la uzaj, componentele vor functiona impropriu si nu isi recupereaza costul din exploatare.  Ba platesti si in plus. Nu vrei asa ceva. Mai bine iti trimitem un mecanic in cel mai scurt timp la punctul tau de lucru. Cunoastem unul bun de tot.

Specificatii tehnice:

• Echipat cu piston cu actionare manuala
• Furtun otelit care permite lubrifierea in locuri greu accesibile
• garnitura de cauciuc rezistenta la grasimi si factori externi
• capacitate 400 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura