Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Decalimetru pentru tractor Yanmar

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Yanmar
Out Of stock
Descriere
Problemele apar exact atunci cand vrei si tu sa dai la o bibaneala. Sau sa culegi niste rosii din gradina. Parca se vorbesc. Spre exemplu, apuca sa se defecteze acest decalimetru tractor Yanmar exact cand mecanicul tau era in mijlocul unei operatii de gresare. Iti cam strica ziua. Nici bibanul nu trage, dezastru total. Stim ca este destul de dificil sa-ti mentii starea happy atunci cand necazurile fac front comun impotriva ta, dar de aceea suntem noi. Ca sa-ti readucem zambetul pe buze. Relax. Avem dispozitivul, si inca unul de o calitate. Ti-l trimitem cat ai zice peste.

In fiecare zi suntem pusi sa facem alegeri. Alegeri la micul dejun - cafea sau ceai, alegeri la ce telefoane sa raspundem si la care nu, alegeri la traseul spre job pentru ca sunt mai multe, alegeri de a citi o carte sau alegeri daca sa muti pionul la E2, sau sa sacrifici calul ca sa pastrezi turnul. Printre aceste nesfarsite alegeri isi face loc, uneori, si alegerea unui partener cu care sa faci business pe termen lung. Care sa fie serios, permanent montat pentru mine, de incredere. Noi suntem o astfel de alegere. Nu trebuie decat sa ne strangem mainile.

Decalimetru tractor Yanmar te solicita pentru?
?cateva recomandari. Nu strica niciodata. De pilda, trebuie ca vaselina de gresat sa fie utilizata ca lubrifiant, deoarece adera la de suprafetele mobile ale instrumentului, adica nu se scurge usor, precum uleiul, de pilda. Prin urmare, trebuie ca functionarea corecta a decalimetrului sa fie inteleasa si gestionata de tehnicienii care se ocupa cu acest lucru. Simpla cunoastere a semnelor supraalimentarii si a subalimentarii cu vaselina de gresat poate ajuta pistolul de gresat sa lucreze vreme indelungata.

Asa da, si inca ceva!
Serviciul nostru de consultanta iti este oferit gratuit. Colegii mei iti pun la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie. Sunt specialistii cei mai buni alesi dintre specialialistii buni. Pe langa dispozitiv primesti economie de timp, un pachet de informatii si experienta consultantilor. Si desigur, un zambet caci le face placere. Pune-i la incercare si vei vedea ca asa este.

Livrare
Efectuam expeditia in conditii maxime de siguranta a coletului. Apelam la cele mai bine servicii de curierat Astfel, primesti piesa in 24 de ore oriunde in Romania. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine e la tine. Si tot maine reiei si lucrul. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Restul vine de la sine.

Montaj
Iata ca am ajuns si la etapa finala, alimentarea si utilizarea. Nu incerca sa experimentezi. Mai bine cere cateva recomandari si asigura-te ca esti asistat de catre un profesionist. Pentru ca acum este momentul in care masina de gresat intra ?in action? si este indicat sa lucreze perfect de la inceput. Manuita corect, aceasta va unge omogen si abundent piesele mobile, astfel va extinde perioada de functionare a utilajului si ii va spori performanta.

Specificatii tehnice:
? Echipat cu piston cu actionare manuala
? Furtun otelit care permite lubrifierea in locuri greu accesibile
? garnitura de cauciuc rezistenta la grasimi si factori externi
? capacitate 400 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura