Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Decalimetru pentru tractor Fiat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat
Cod produs
4JHA78GW-SC
Out Of stock
Descriere
Primul lucru pe care trebuie sa-l stii despre acest decalimetru tractor Fiat aflat in depozitul nostru este standardul. Unul care este foarte inalt. Dispozitivul de la noi isi va face treaba indiferent de conditiile de vreme, de exploatare, etc. Noi suntem impotriva intretinerii utilajului cu carpeli, cu ungerea cu vaseline scurse dintr-o punga de plastic, caci le-am vazut si pe acestea. Mecanica a evoluat. Cine alege improvizatia, alege pierderea cursei. Noi suntem aici ca sa te mentinem la varf. Reusim doar impreuna.

Domeniul in care ne desfasuram activitatea este unul extrem de competitiv. Este cursa de 100 de metri plat cu David Popovici pe culoarul 4 in blockstart. Este un program de stand up cu Gabriel Iglesias. Este a canta pe aceeasi scena cu Liquid Tension Experiment. Descurca-te frate! In traducere : utilajele sunt tot mai digitalizate, lucrarile sunt tot mai grele, cerintele beneficiarilor sunt tot mai ridicate. Dar noua ne plac incercarile, ne place competitia si ne bucuram ca exista. Consultantii nostri sunt pe acest tipar, sunt performanti. Te vor ajuta in orice moment. Fara niciun cost. De la campioni pentru campioni!

Decalimetru tractor Fiat o injectie de prospetime
Decalimetrele au o multime de denumiri, in functie de ramura economica sau de producator. Ele au, insa, aceleasi functii. Astfel, mai sunt cunoscute si ca pistoale de gresare. Sau masini de gresat. Sau pompe de gresare. Uneori li se spune simplu, gresoare. Acestea pot fi de 3 tipuri: manuale, hidraulice sau electrice. In afara de aceste variante, decalimetrele sau pistoalele de gresare manuale pot fi fabricate cu un maner care sa ofere o priza buna pentru utilizator.

N-am noroc, ce sa fac?
Daca l-ai pierdut il poti aduce inapoi la modul cel mai simplu lucru posibil si la indemana - contactand echipa noastra de consultanti. Aceasta este online non stop pentru tine. Zumzaie precum albinele vara in campul de rapita. Exemplu de munca, organizare si abnegatie pure. Ei stiu ce produs iti trebuie, sunt pregatiti sa iti recomande tot ce e mai bun, mai fiabil si mai performant. Scrie-ne, suna-ne si problema ta este rezolvata.

Livrare
La noi totul se intampla in timp real. Nu facem plimbari pe axa timpului caci e pe bani si, de obicei, ii dai nu ii iei. Asa ca strangem cat putem minutele. Ne-ai solicitat azi? Ok, maine decalimetrul si ajunge la tine. Platesti la primire. Dar nu inainte de a verifica pachetul, ai aceasta optiune. Sau il poti ridica direct din depozit. Ne gasesti utilizand datele din contact.

Montaj
Suntem constienti ca nu este suficient sa-ti livram piesa. Utilajul are nevoie de un gresaj corect. Iti recomandam sa apelezi la un profesionist sau la un atelier mecanic de prin zona. Desigur, la cerere, iti putem recomanda noi un mecanic bun din raza localitatii unde te afli. Noi lucram doar cu mecanici buni. Sunt mesteri faurari.

Specificatii tehnice:

• Echipat cu piston cu actionare manuala
• Furtun otelit care permite lubrifierea in locuri greu accesibile
• garnitura de cauciuc rezistenta la grasimi si factori externi
• capacitate 400 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura